Update 7.1 voor Star Wars: The Old Republic vanaf vandaag beschikbaar

De update introduceert een nieuwe Operation, Daily Area en nog veel meer

Dinsdag 2 augustus 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en BioWare hebben vandaag update 7.1 “Digging Deeper” voor Star Wars: The Old Republic uitgebracht, met onder andere de nieuwe high-level R-4 Anomaly Operation en Manaan Daily Area. De update brengt ook nieuwe Tacticals en een verbeterde gebruikersinterface met extra aanpassingsmogelijkheden.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content, kijk hieronder:

  • R-4 Anomaly Operation – In deze nieuwe Operation nemen maximaal acht spelers het op tegen een obscure Sith-sekte die de technologie wil oogsten van een oud wapen met angstaanjagende krachten. Deze nieuwe Operation is beschikbaar in de Story Mode en Veteran Mode voor alle spelers met een personage van level 80.
  • Manaan Daily Area – Reis naar Manaan voor twee gloednieuwe verhaallijnen en herspeelbare missies. Manaan biedt diverse nieuwe beloningen die je kunt verdienen nadat je de juiste reputatie hebt opgebouwd met een factie door dagelijkse en wekelijkse missies te voltooien.
  • Vier nieuwe Tacticals – Nieuwe Tacticals zijn beschikbaar bij de verkopers in de Supplies-sectie van elke Fleet.
  • Verbeterde gebruikersinterface – Deze update bevat tevens wijzigingen in de balans tussen Classes, verbeteringen in het Character-venster, aanpasbare ondertiteling en meer opties met betrekking tot het Combat Style Selection-wiel, waaronder een optie voor kleurenblinden.

Voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic bezoek je www.swtor.com en praat je mee op Twitter.