Ultimate Ears voegt Amazon Music-integratie voor Magic Button toe aan BOOM 3 en MEGABOOM 3

Luister nóg sneller naar je favoriete tracks en geselecteerde afspeellijsten met één druk op de knop

LAUSANNE, Zwitserland & NEWARK, Calif. — 11 december 2019 — De Magic Button voor Ultimate Ears BOOM 3 en MEGABOOM 3 is vandaag nóg beter geworden dankzij de integratie van Amazon Music. De functionaliteit is nu beschikbaar voor Android en iOS-gebruikers en stelt hen in staat om met één druk op de Magic Button de speaker te bedienen en controle te krijgen over miljoenen songs, duizenden gecureerde afspeellijsten en vele (radio)stations.

“Ons team wil de gebruiker laten inzien dat een draadloze Bluetooth speaker tot veel meer in staat is dan je zou denken,” zegt Charlotte Johs, general manager van Ultimate Ears. “Of het nu gaat om je ochtendroutine, inclusief sfeervolle achtergrondmuziek, of om het creëren van een feeststemming in het weekend: De Magic Button heeft het eenvoudiger dan ooit gemaakt om snel bij gewenste nummers en afspeellijsten te komen met slechts één druk op de knop. Dankzij de Amazon Music-integratie kun je de Magic Button inzetten om een verscheidenheid aan genres af te spelen die overeenkomen met je gemoedstoestand. Dit resulteert in een ervaring die gemakkelijker en vooral leuker is.” 

De Magic Button, die werd geïntroduceerd op de BOOM 3 en de MEGABOOM 3 van Ultimate Ears, maakt het mogelijk om nummers eenvoudig af te spelen, te pauzeren en te skippen, zonder dat de gebruiker naar zijn telefoon hoeft te grijpen. Nu kunnen Amazon Music-gebruikers van over de hele wereld ‘one-touch’ toegang krijgen tot hun muziek door de Magic Button lang ingedrukt te houden, waarmee hun favoriete afspeellijsten, albums, nummers en (radio)stations kunnen worden gelanceerd. Ze kunnen zelfs door afspeellijsten heen skippen door opnieuw lang te drukken. Andere muziekdiensten die samenwerken met Magic Button zijn onder andere Apple Music, Spotify voor Android* en Deezer Premium.

Dankzij Amazon Music Unlimited hebben gebruikers toegang tot meer dan 40 miljoen songs en duizenden afspeellijsten en (radio)stations. Download nu de gratis BOOM en MEGABOOM by Ultimate Ears mobile app in de Google Play Store of in de App Store om de Magic Button te gebruiken in combinatie met Amazon Music. De gebruiker moet bovendien geabonneerd zijn op Amazon Music Unlimited of lid zijn van Amazon Prime.