Uitzendbureau In Person opent in mei drie nieuwe vestigingen in Veenendaal, Rijssen en Oud-Beijerland

Apeldoorn, 3 mei 2022 – Deze maand opent uitzendbureau In Person drie nieuwe vestigingen in Veenendaal, Rijssen en Oud-Beijerland. De vestigingen worden geopend door lokale ondernemers die instappen in de franchiseformule.

Flexibele arbeid op regionaal niveau
In Person focust zich op flexibele arbeid op lokaal en regionaal niveau. Iedereen kan volgens hen het verschil maken, ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of achtergrond. Door middel van een franchiseformule biedt In Person lokale ondernemers de mogelijkheid om hun eigen uitzendbureau te openen. Hierbij krijgen de ondernemers ondersteuning op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied.

Deze lokale ondernemers kennen de regio goed en hebben vaak een breed netwerk onder lokale ondernemingen. Hiermee kunnen ze op een hele persoonlijke manier de juiste match maken tussen uitzendkrachten die op zoek zijn naar werk en ondernemingen die op zoek zijn naar nieuw personeel, omdat ze de markt echt kennen.

Sterker dan ooit
Peterine van Egdom, Franchise Manager In Person, is blij met de opening van de vestigingen: “Wij zijn trots dat we ondanks de roerige tijden van de afgelopen twee jaar, alweer nieuwe franchisenemers mogen verwelkomen en dat onze formule sterker staat dan ooit. We hebben inmiddels een mooie groep ondernemers binnen de formule die met elkaar samenwerken. Daar zien we nu mooie initiatieven waarmee ze bij elkaars klanten uitzendkrachten kunnen meeleveren indien nodig. Op die manier zijn we in staat om regionale klanten te bedienen die meerdere locaties verspreid over het land hebben.” 

Landelijke dekking
Met de nieuwe vestigingen erbij telt In Person straks twaalf franchiselocaties verspreid over het oosten, midden en westen van het land. In Person wil uiteindelijk een landelijke dekking realiseren en het beste franchiselabel in de uitzendbranche zijn. In Person heeft niet alleen als doel om voor werkgeluk bij uitzendkrachten en klanten te zorgen, maar ook bij haar ondernemers en hun medewerkers.

Meer informatie over In Person is te vinden op de website.