Tweede editie FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival vindt plaats op 6 juli 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht

Opnieuw veel toffe voetbalactiviteiten, meet & greets, esports, bekende voetballers en meer!

Utrecht, 4 maart 2019 – Op zaterdag 6 juli 2019 organiseert de Jaarbeurs samen met FOX Sports en Eredivisie de tweede editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in de Jaarbeurs in Utrecht. Het sportieve event keert terug na een zeer succesvolle eerste editie en belooft wederom een schat aan toffe voetbalactiviteiten, meet & greets, NK’s en esports. Het voetbalfestival is voor jongens en meisjes van zes tot en met zestien jaar en hun ouders.

De Jaarbeurs wordt voor de tweede keer omgetoverd tot een waar voetbalspektakel voor alle kinderen met een passie voor voetbal en ook dit jaar vindt er weer een grote variëteit aan voetbalactiviteiten plaats. Niet alleen kunnen kinderen hun helden uit de Eredivisie ontmoeten middels meet & greets, ze kunnen het ook opnemen tegen spelers uit de eDivisie. Verder presenteren Hélène Hendriks en Hans Kraay Jr. een podiumprogramma met voetballers uit de Eredivisie en de eDivisie, keert het KNVB Straatvoetbal NK 4×4 terug en vinden er clinics plaats met de mooiste panna’s en de vetste tricks.

Jan Bonjer, Marketing Directeur bij FOX Sports is enthousiast met de terugkeer van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival: “FOX Sports is het thuis van de Eredivisie, het beste van ons Nederlandse voetbal. We kijken er zeer naar uit om samen met de Eredivisie komende zomer weer duizenden fans te ontvangen in de Jaarbeurs. We gaan er alles aan doen om er voor jong en oud een onvergetelijke dag van te maken, waar plezier en liefde voor het voetbal voorop staat”. Alex Tielbeke, Directeur Eredivise CV is het daar helemaal mee eens: “De Jaarbeurs, FOX Sports en Eredivisie hebben de handen ineen geslagen om deze belangrijke jonge doelgroep te bereiken en gaan ook dit jaar weer een groots voetbalfestival neerzetten samen”.

Succesvolle eerste editie
Vorig jaar vond de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats. Toen deden meer dan 4000 kinderen en ouders mee met een groot aantal voetbalactiviteiten, waaronder de voetbalclinics van AFC Ajax en FC Groningen, en zagen zij tal van bekende (ex) profvoetballers zoals Ronald en Frank de Boer, Nathan Rutjes, Urby Emanuelson en Anouk Hoogendijk. Ook waren grote YouTubers zoals DNPNL, LuckyGraafNL, FC Roelie en Touzani aanwezig en ook toen presenteerde Hélène Hendriks en Hans Kraay Jr. een voetbalprogramma op het hoofdpodium.

Meer informatie over het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival en de kaartverkoop is te vinden via: www.voetbalfestival.nl