TREK KIEST OPNIEUW VOOR VERTIGO 6 ALS PR- EN MARKETINGBUREAU

Arnhem, 24 maart 2021 – Na een uitgebreide pitch kiest Trek opnieuw voor Vertigo 6 als PR- en marketingbureau voor de Benelux. Vertigo 6 versterkt het merk per direct via zowel online als offline media.

Versterken in de Benelux
De Amerikaanse fietsenfabrikant is reeds marktleider in België en wordt ook in Nederland geprezen. Zo werd de Trek Émonda SL Pro uitgeroepen tot Racefiets van het Jaar 2021. Afgelopen jaar viel Trek ook dubbel in de prijzen met E-bike van het Jaar en Mountainbike van het Jaar 2020. Nu wil Trek samen met Vertigo 6 haar marktpositie in de Benelux versterken via moderne lokale campagnes.

Kwalitatieve producten
Bart Kampschreur, Marketing Manager bij Vertigo 6: “Wij zijn ontzettend trots dat Trek opnieuw kiest voor Vertigo 6. Trek biedt mooie, kwalitatieve producten en we kijken ernaar uit om ze in de Benelux te versterken met opvallende campagnes.”

Begrip voor het merk
Martin Sneeuw, Media Specialist & Sport Sponsoring bij Trek: “Vertigo 6 begrijpt het merk Trek. Waar we vandaan komen, maar ook waar we in de toekomst naartoe willen groeien.”

Over Vertigo 6
Vertigo 6 is een marketing- & PR-bureau dat zich specialiseert in jongerenmarketing. Het bureau is onder andere werkzaam voor Electronic Arts, ASUS, Koch Media, Disney, New Balance, Logitech, VodafoneZiggo, Asmodee, Run2Day en Studiekeuze123.

Meer informatie op www.vertigo6.nl