TOTAL WAR: THREE KINGDOMS EEN MILJOEN KEER VERKOCHT IN EERSTE WEEK

THREE KINGDOMS wordt snelst verkopende Total War-game ooit

Total War: THREE KINGDOMS is zojuist de snelst verkopende titel geworden in de bekroonde strategy-franchise van Creative Assembly, met een miljoen verkochte exemplaren in de eerste week. Deze geweldige mijlpaal komt vlak na een records-brekende release die het aantal gelijktijdige spelers voor een strategy-game op Steam verpletterde, wat het tot nu toe de grootste launch van 2019 op het platform maakt.

“We wisten dat we met Three Kingdoms iets speciaals in huis hadden, maar de reacties van zowel oude als nieuwe spelers heeft alle verwachtingen overtroffen”, zei Rob Bartholomew, Chief Product Officer. “We zien veel reacties als ‘beste Total War ooit’. We zijn heel erg trots.”

Total War: THREE KINGDOMS verdiept spelers in de rijke geschiedenis van het oude China waar krachtige krijgsheren, bandieten en diplomaten een gooi doen naar de Keizerlijke titel. De game is bejubeld door de revolutionaire nieuwe diplomatie- en sociale-systemen, met nieuwe diepgang en verhaalvertelling op een manier die spelers niet gewend zijn van Total War.
Dit is de eerste keer dat Total War afreist naar China, waardoor leven wordt gegeven aan weelderige landschappen, kleurrijke kunstwerken en de dynamische geluiden van 190CE. Met aparte gamemodes gewijd aan de historische gebeurtenissen van het tijdperk en de geromantiseerde legendes die het publiek al jarenlang grijpen, is Total War: THREE KINGDOMS de beste recreatie van één van de meest interessante periodes uit de wereldgeschiedenis.