Timing kiest Vertigo 6 als socialmediabureau

Arnhem/Apeldoorn, 22 april 2020 – Timing kiest Vertigo 6 als socialmediabureau. Vertigo 6 zal per direct socialmediamanagement en social advertising verzorgen ter promotie van de merken van Timing.

Timing behoort tot de 3 grootste uitzendbureaus van Nederland en is onderdeel van de ADG Dienstengroep. Met ruim 900 medewerkers zet de uitzendorganisatie zich al meer dan 25 jaar in om kansen te creëren voor haar klanten en alle flex- en payrollkrachten van Nederland. De dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren, payrolling, werving en selectie en inhouse services. Vertigo 6 helpt Timing met de merkpositionering van de verschillende labels door een nieuwe socialmedia- en contentstrategie.

Leroy Witjes, Manager Marketing & Communicatie bij Timing: “Onze flex- en payrollkrachten spelen een cruciale rol in het leven van ons allemaal. Zonder hen zou Nederland stil staan. Daarom vinden wij het belangrijk dat zij deze rol kunnen blijven vervullen. Onze visie, Timing als de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland, geeft hierbij houvast. Want ons werk gaat verder dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Wij helpen onze klanten en onze flexkrachten bij het realiseren van hun dromen. Onze socialkanalen spelen een steeds belangrijkere rol in het bereiken van onze huidige en toekomstige flexkrachten. Vertigo 6 begrijpt waar GenY en GenX zich bevindt, hoe zij media consumeren en dit weten zij te vertalen naar social activatie.”

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6: “Wij zijn ontzettend blij dat Timing voor Vertigo 6 heeft gekozen. Deze opdracht past perfect bij onze socialmediakennis en ervaring. We kijken er ontzettend naar uit om de socialmediakanalen van Timing een flinke boost te geven met frisse en effectieve content.’’

Vertigo 6 is een marketing- & PR-bureau dat zich specialiseert in jongerenmarketing. Het bureau is onder andere werkzaam voor Electronic Arts, ASUS, Logitech, Koch Media, New Balance, VodafoneZiggo, Run2Day en Studiekeuze123.
Meer informatie op www.vertigo6.nl