Those Who Remain komt naar pc en console

Wired Productions werpt licht in de duisternis om het psychologische horrorspel te onthullen dat zijn première zal beleven op Gamescom 2019 als onderdeel van de groeiende reeks van de uitgever

Watford, Verenigd Koninkrijk – 7 augustus 2019 –– De prijswinnende uitgever Wired Productions en de opkomende onafhankelijke studio Camel 101 werpen licht in de duisternis om hun nieuwe samenwerking te onthullen om het langverwachte psychologische horrorspel Those Who Remain naar het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-apparatenfamilie (inclusief de Xbox One X), Nintendo Switch™ en Steam® voor Windows-pc te brengen.

Sommige fouten mogen nooit gebeuren, niet wanneer je leven zo compleet is… en toch gebeuren ze. Those Who Remain geeft spelers de controle over Edward op zijn reis door de duisternis in Dormont – ooit een slaperig stadje, nu geplaagd door geheimen en mysterieuze verdwijningen – terwijl hij wanhopig probeert terug in het licht te komen en zijn leven weer op de rails te krijgen.

“Those Who Remain houdt je op het puntje van je stoel”, zei Leo Zullo, algemeen directeur van Wired Productions. “Het spel zit vol sfeer en voert je fantasie mee naar een andere dimensie. We zijn verheugd de titel en het team te kunnen verwelkomen bij de Wired-familie – en bij gamescom.”

“We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Wired Productions, omdat zij partners zijn die een echte passie hebben voor spellen, net als wij”, zei Ricardo Cesteiro, medeoprichter van Camel 101. “Ze hebben veel ervaring met dit genre en helpen onze visie voor het spel te delen met een wereldwijd publiek, waar we superblij mee zijn.”

Those Who Remain komt binnenkort uit voor PlayStation®4, Xbox One en Windows-pc en kan nu op de verlanglijst op Steam worden gezet. Media en influencers kunnen Those Who Remainuitproberen op Gamescom, op afspraak, bij stand c-050 van Wired Productions in Business Hall 2.2, naast de portfolio van andere titels van Wired Production die worden getoond.

Ga voor meer informatie naar http://www.thosewhoremain.com of volg het spel op Facebook https://www.facebook.com/camel101/ of Twitter https://twitter.com/MrCamel101 om toekomstige updates te ontvangen.