The VR Room

THE VR ROOM KIEST VERTIGO 6 ALS PR-BUREAU

Utrecht, 27 september 2018 – The VR Room, dé Virtual Reality Room van Nederland, heeft Vertigo 6 gekozen als PR-partner. Vertigo 6 zal per direct de PR-activiteiten verzorgen ter promotie van alle vestigingen van de The VR Room in Nederland en een nog onaangekondigd project.

“The VR Room is een uniek concept in Nederland en om nog meer onder de aandacht te komen zijn we op zoek gegaan naar een gedreven PR-bureau in Nederland dat is gespecialiseerd in entertainment”, vertelt Wouter van den Bijgaart, oprichter van The VR Room. “We hebben voor Vertigo 6 gekozen omdat we weten dat zij de juiste kennis in huis hebben om samen met ons de volgende stap te zetten. Er komen meer dan genoeg gave dingen aan en we kunnen niet wachten om deze ideeën met de buitenwereld te delen,” aldus Wouter.

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6, is verheugd met de nieuwe samenwerking: “The VR Room is een innovatieve organisatie die VR toegankelijk maakt voor een groot publiek. We kunnen niet wachten om de organisatie te ondersteunen bij hun marketing en PR en om de lancering van zijn splinternieuwe concept tot een groot succes te maken.’’

Over The VR Room
The VR Room is de allereerste Virtual Reality Room van Nederland met verschillende vr-concepten op locaties in Utrecht en Amsterdam. Bezoekers beleven hier het beste wat virtual reality te bieden heeft. Bovendien kan The VR Room worden ingehuurd op locatie én is het mogelijk om een gezellig bedrijfsuitje te boeken. The VR Room is hét nieuwe uitje van Nederland, waarbij consumenten en collega’s worden verrast met de meest unieke ervaringen op het gebied van virtual reality.