The Dawning keert vandaag terug in Destiny 2: Season of the Seraph

Bekijk hier de trailer van The Dawning

Dinsdag 13 december 2022 – Vandaag keert The Dawning terug naar Destiny 2. Eva Levante is terug in de Toren en helpt spelers om koekjes te bakken met twijfelachtige ingrediënten. The Dawning is een gratis in-game-evenement en duurt tot 2 januari.

Nieuw dit jaar in The Dawning is de Event Card. Spelers kunnen beloningen vrijspelen door uitdagingen te voltooien. De Event Card bevat onder andere een embleem, een shader en een Exotic Ghost. Het is voor spelers ook mogelijk om de Event Card te upgraden met Silver. Ze krijgen dan de kans om een extra Exotic Ghost, een Exotic Sparrow, een nieuwe emote en meer vrij te spelen. Guardians die nog een stap verder willen gaan, kunnen door alle Event Card-uitdagingen te voltooien de Seal en titel ‘Star Baker’ vrijspelen. Daarnaast kan iedereen de nieuwe Legendary Pulse Rifle, Stay Frosty PR7 verdienen en zijn er cosmetics met een Dawning-thema verkrijgbaar in de Eververse Store, waaronder nieuwe armor-sets voor elke klasse.

Terwijl Guardians zich voorbereiden op de volgende uitbreiding, Destiny 2: Lightfall, kunnen spelers tot het einde van Season of the Seraph ook deelnemen aan Moments of Triumph. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023.