TEAM GULLIT ALS EERSTE NEDERLANDSE FIFA ESPORTS ORGANISATIE IN EA SPORTS FIFA 21 ULTIMATE TEAM MET BADGE EN OFFICIEEL TENUE

Spelers kunnen vanaf vandaag deze tenues en die van tien andere internationale esports teams bemachtigen in EA SPORTS FIFA 21 Ultimate Team.

Alkmaar, Nederland, 27 oktober 2020: Team Gullit komt als eerste Nederlandse FIFA esports organisatie in EA SPORTS FIFA 21 Ultimate Team, met een tenue en badge met logo van het team. Spelers van de game mode Ultimate Team kunnen vanaf vandaag (27 oktober) ervoor kiezen om op het digitale veld in Team Gullit-stijl de strijd aan te gaan met andere teams. Het officiële Team Gullit tenue zal aan alle spelers toegekend worden die tussen 27 oktober en 1 november inloggen in FIFA Ultimate Team. De badge kan worden verkregen door het voltooien van in-game doelstellingen vanaf vrijdag 30 oktober tot vrijdag 6 november.

Team Gullit heeft het afgelopen jaar zijn meest succesvolle jaar ooit gehad in de EA SPORTS FIFA 20 Global Series, het officiële internationale ecosysteem, waarin de allerbeste spelers in EA SPORTS FIFA het tegen elkaar opnemen. Met de winst van de FUT Champions Cup in Atlanta met Olle “Ollelito” Arbin en overwinning van de FUT Champions Cup in Parijs met Henrique “Zezinho” Lempke, sleepte de Nederlandse FIFA-academy twee van de vier grootste prijzen in de wacht.

Dit jaar heeft EA SPORTS ervoor gekozen om, naast Team Gullit, nog een aantal andere topteams op FIFA esports-gebied ook daadwerkelijk in FIFA Ultimate Team in de game op te nemen in aanloop naar de EA SPORTS FIFA 21 Global Series, waar je HIER meer informatie over kunt vinden. Onder andere Hashtag United, FUTWIZ en Gareth Bale’s Ellevens zullen ook in de game te terug te vinden zijn.

Eigenaar van het team, en trotse ambassadeur, Ruud Gullit is zeer enthousiast over het feit dat zijn eigen team’s badge en tenue nu in de game zichtbaar zal zijn en dat alle fans wereldwijd hier gebruik van kunnen maken: ‘’Het is onwijs gaaf om ons tenue en de badge in het spel te hebben zitten. Wij zijn dit jaar voor het eerst, als één van de weinige Europese teams, geselecteerd om onderdeel uit te maken van EA SPORTS FIFA 21. Voor onze eigen jongens is het natuurlijk leuk om met het shirt en de badge te spelen van de FIFA-academie waar zij onderdeel van uitmaken, maar dit geeft de mensen thuis ook de kans om te laten zien dat zij achter de academie en de jongens staan. Ik ben heel benieuwd hoeveel wedstrijden er uiteindelijk gespeeld zullen gaan worden met ons tenue.”

FIFA 21 wordt ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is vanaf 9 oktober 2020 wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc via Origin™ en Steam. Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA-community op Facebook en op Instagram of volg ons op Twitter @easportsfifa.