NBA LIVE 19

STEL JE TEAM SAMEN EN VERDEDIG JE COURT IN NBA LIVE 19

Word ‘The One’, ervaar The Rise, doe mee aan Court Battles en speel naast de grootste basketbaliconen aller tijden

REDWOOD CITY, Calif., – 10 september 2018 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft NBA LIVE 19 uitgebracht op de Xbox One en PlayStation®4. NBA LIVE 19 biedt spelers de kans om THE ONE te worden en hun eigen pad te creëren als een van de beste high school-spelers in het land. Maar terwijl ze hun droom najagen om een echt basketbal-icoon te worden, introduceert de game de volgende evolutie van THE ONE, die spelers uitdaagt om te strijden voor het recht om naast iconische basketbal-supersterren te spelen en hun team samen te stellen. NBA LIVE 19bevat voor het eerst in de geschiedenis tevens de mogelijkheid om vrouwelijke spelers te maken en aan te passen. Daarnaast zorgt de nieuwe Court Battles-functie voor nog meer competitieve diepgang, zodat spelers de kans krijgen om wereldwijd te domineren.

“NBA LIVE 19 geeft alle spelers op alle niveaus een daadwerkelijk unieke basketbal-ervaring”, aldus Sean Graddy, Executive Producer, NBA LIVE 19. “Het team heeft diverse nieuwe functies toegevoegd die een volledig nieuw niveau van diepgang en aanpassingsmogelijkheden bieden, dat nog niet eerder in NBA LIVE -games is vertoond. We kunnen niet wachten totdat spelers zich op alle nieuwe content gaan storten om deze zelf uit te proberen.”  

In NBA LIVE 19 stellen spelers die de wereld willen veroveren een team samen met zowel NBA/WNBA-spelers als legenden. Court Battles bieden nog meer competitieve diepgang en zijn een gloednieuwe manier om het tegen teams op te nemen op aangepaste velden met aangepaste regels en unieke beloningen. Spelers kunnen de strijd naar The Streets verplaatsen en tegelijkertijd The League domineren: een moderne interpretatie van een basketbalcarrière die naadloze en uniforme voortgang biedt op velden overal ter wereld en in de NBA.

NBA LIVE 19 bevat uitgebreide aanpassingsmogelijkheden waarmee spelers hun unieke persoonlijkheid tot uiting kunnen laten komen om tijdens het spelen een evenbeeld van zichzelf te creëren. Spelers kunnen hun eigen personage helemaal zelf creëren, inclusief de mogelijkheid om voor het eerst in de geschiedenis van basketbalgames ook vrouwelijke spelers te creëren. Dankzij een gloednieuwe court creator kunnen spelers zich op nog meer manieren uiten, met een volledig scala aan aanpassingsmogelijkheden om je eigen veld te maken en te ontwerpen.

Voor meer actie op het veld kunnen spelers ook het nieuwe seizoen van NBA LIVE Mobile proberen, dat onlangs is uitgebracht op 5 september. In het nieuwe seizoen stellen spelers hun Ultimate Team samen met huidige sterren en favoriete legenden om “wat als-momenten” te veranderen in “wauw-momenten”. Daarnaast kunnen ze het direct tegen elkaar opnemen in Showdown, domineren in Leagues, zich in de actie storten met Campaigns en zich spelend een weg naar de overwinning banen in elke modus. NBA LIVE Mobile kan gratis worden gedownload* in de App Store en Google Play.

NBA LIVE 19 is ontwikkeld door EA Tiburon en is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation®4.

Voor meer informatie over games van EA SPORTS™, inclusief nieuws, video, blogs, forums en game-apps, bezoek je www.easports.com. Sluit je aan, deel en speel mee.