Star WarsBattlefront II multiplayer-bèta voor iedereen speelbaar vanaf 6 oktober

Bereid je voor om een held te worden in Star WarsBattlefront II!

Dit najaar stap je in de laarzen van een trooper, pilot of jouw favoriete iconische personage tijdens epische Star Wars-veldslagen op authentieke locaties en tijdens heftige dogfights in de uithoeken van het heelal.

Vandaag kondigden we op het EA Star Wars-blog aan dat de Star Wars Battlefront II multiplayer-bèta eraan komt voor PlayStation 4, Xbox One en Origin for PC, en dat deze speelbaar zal zijn vanaf 4 oktober voor degenen die de game gepre-ordered hebben. Spelers kunnen hun favoriete helden naar het slagveld brengen in de grootschalige 20 v 20 Galactic Assault-modus op Theed City, aan de zijde van Republic clone troopers en Separatist Battle droids in een wild gevecht op de straten rondom het koninklijk paleis. Daarnaast bevat de multiplayer-bèta ook een Starfighter Assault-gevecht, waarin fans in de cockpit van een aantal van de meest memorabele Starfighters uit het Star Wars-universum kunnen springen.

Fans die Star Wars Battlefront II gepre-orderd hebben kunnen de bèta eerder spelen, vanaf 4 oktober. Naast Early Access tot de bèta profiteren ze van extra content, zoals Yoda’s Epic Lightsaber Mastery Star Card, die beschikbaar zal zijn tot 9 oktober 2017 zolang de voorraad strekt. De bèta gaat twee dagen later, op 6 oktober open voor het publiek en zal op 9 oktober eindigen.

Ga naar de EA Star Wars-blog voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het laatste Star Wars Battlefront II-nieuws.