Star Wars Jedi: Fallen Order™ voegt Meditation Training, New Journey+ en nog veel meer toe

Maandag 4 mei 2020 – EA en Respawn Entertainment hebben een gratis content-updateuitgebracht voor Star Wars Jedi: Fallen Order™, waarin spelers nieuwe uitdagingen kunnen aangaan in een gloednieuwe spelmodus, het verhaal opnieuw kunnen spelen met alle eerder ontgrendelde collectibles, nieuwe cosmetische items voor Cal en BD-1 kunnen verzamelen, en nog veel meer!

Deze update heeft grotendeels betrekking op een gloednieuwe spelmodus, genaamd Meditation Training. Deze spelmodus is toegankelijk via de Meditation Points in het spel; hier kunnen spelers meedoen aan Combat Challenges, waarin Cal het moet opnemen tegen hordes vijanden en eindbazen.

Meditation Training introduceert tevens de Battle Grid: een sandbox waarin spelers hun eigen confrontaties kunnen creëren. In deze modus kunnen spelers een locatie selecteren, de grootte van de confrontatie bepalen, met diverse niveau-modifiers spelen en zelfs een aantal unieke tegenstanders uitkiezen.

De hierboven genoemde Meditation Training-modus wordt vrijgespeeld als spelers hun eerste Jedi-reis door het verhaal voltooien en opnieuw beginnen met een nieuwe modus genaamd New Journey+, waarin spelers het verhaal opnieuw kunnen starten met alle eerder vrijgespeelde cosmetische collectibles. Als je in New Journey+ duikt, krijg je ook toegang tot een aantal unieke cosmetische items, inclusief het Inquisitor-uniform en de bijpassende rode lightsaber-kristallen. Spelers krijgen ook nieuwe cosmetische onderdelen waarmee ze hun lightsaber kunnen pimpen, en skins voor BD-1 die je kunt verdienen door Combat Challenges in Meditation Training te voltooien.

Respawn heeft daarnaast talloze wijzigingen in de toegankelijkheid aangebracht waar vaak om is gevraagd, waaronder schaalopties voor tekstgrootte, het overslaan van quick-time events, en aan/uit-opties om de interactie met objecten en reizen over de wereld te vereenvoudigen.

Bekijk het volledige blogbericht met informatie over de update hier. Bekijk de update-video hier en download het nieuwe materiaal hier.

Star Wars Jedi: Fallen Order is zowel digitaal als in de winkels verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en PC via Origin, Steam en de Epic Games Store. Origin Access Premier-abonnees krijgen volledige toegang tot Star Wars Jedi: Fallen Order Deluxe Edition op de PC zolang ze geabonneerd zijn. Voor meer informatie over Star Wars Jedi: Fallen Order ga je naar: https://www.ea.com/games/starwars/jedi-fallen-order

May the 4th be with you!