Spuistraat Den Haag kleurt groen en geel voor opening Game Mania Concept Store

Gameliefhebbers en YouTube-ster vThorben beleven een feestelijke dag met de succesvolle opening

Den Haag, 03 april 2019 – Onder toeziend oog van honderden uitbundige gamers opende Game Mania afgelopen zaterdag 30 maart zijn Concept Store aan de Spuistraat in Den Haag. Gamers speelden mee met de Fortnite Challenge, gingen op de foto met YouTube-ster vThorben en genoten van de vele scherpe kortingen die speciaal voor de opening in het leven waren geroepen.

Spuistraat kleurt groen en geel van de drukte
Al twee uur voor de opening stond er al een lange wachtrij met honderden gameliefhebbers die niet konden wachten om als eerste naar binnen te mogen bij de gloednieuwe Concept Store van Game Mania in Den Haag. Vanaf tien uur gingen de deuren open en de eerste 150 bezoekers kregen een goedgevulde goodiebag van Game Mania cadeau. De bezoekers konden gedurende de dag ook mooie prijzen winnen met ludieke acties, zoals “Kraak de kluis”. “Het is geweldig dat Game Mania zo’n leuke dag organiseert en om dan ook nog eens een hoofdprijs te winnen is echt fantastisch! De dag van mijn dochter kan niet meer stuk!” aldus Mike Kaffa die samen met zijn dochter één van de vele prijzen won. Om twaalf uur begon de spannende Fornite Challenge waar deelnemers een Elite Pro 2 Turtle Beach gaming-headset t.w.v. 249,99 euro konden winnen. Als klap op de vuurpijl was de immens populaire Fortnite-YouTuber vThorben aanwezig om samen met zijn fans de opening te vieren.

Ontmoetingsplek voor gamers door gamers
De nieuwe vestiging in Den Haag is niet alleen een gamespeciaalzaak maar ook een ontmoetingsplek voor gameliefhebbers door gameliefhebbers. Zo was er vrijdag 29 maart in de Concept Store exclusief voor consumenten van Game Mania een uniek preview-event van de game Mortal Kombat 11 die pas 23 april wereldwijd uitkomt. Gamers uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland kwamen naar Den Haag om de game als één van de eersten te spelen. De opening van deze nieuwe gamewinkel is het resultaat van Game Mania’s nieuwe visie om gamers samen te brengen door middel van de ultieme gamebeleving.

Gaming verbindt
De hypermoderne Concept Stores van Game Mania verbinden gamers. “We zijn erg blij om te zien hoe we opnieuw op een creatieve manier vele honderden enthousiaste gamers weten samen te brengen om te genieten van dit mooie moment. Nog belangrijker is dat gaming, in de 25 jaar dat Game Mania bestaat, intussen niet enkel de gamers onderling verbindt maar dat de passie voor gaming ook steeds meer families en vrienden bij elkaar brengt. Het is fantastisch dat het enthousiasme en blijdschap van jonge kinderen overslaat op hun ouders als ze bijvoorbeeld hun YouTube-held vThorben in het echt kunnen ontmoeten. Gaming is een feest voor iedereen,” aldus Kris Lenaerts, CEO van Game Mania. “Deze dag laat zien dat onze nieuwe visie om gamers samen te brengen aan de hand van game-evenementen en gametoernooien werkt.” besluit Lenaerts.

Het adres van de nieuwe Game Mania Concept Store is Spuistraat 64, 6826 GS in Den Haag.