Speel CONMEBOL Libertadores vanaf 3 maart in EA SPORTS FIFA 20

Donderdag 20 februari 2020 – De glorie en het prestige van de grootste Zuid-Amerikaanse clubvoetbal-toernooien, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana komen als gratis* content update naar EA SPORTS™ FIFA 20. De update is beschikbaar vanaf 3 maart 2020 voor PlayStation®4, Xbox One, en PC. Speel met historische clubs van overal op het continent, zoals River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A. Independiente, Millionarios en Universidad Católica en leid hen naar de ultieme prijs uit het Zuid-Amerikaanse clubvoetbal.

Speel de gloednieuwe, op zichzelf staande Tournament Mode waarin spelers hun team van de groepsfase naar de finale van de CONMEBOL Libertadores loodsen. Daarnaast kunnen spelers een gethematiseerde Tournament Hub ervaren met Dynamic News, evenals de actuele standen, aankomende wedstrijden en uitslagen om op de hoogte te blijven van wat alles wat er tijdens de competitie gebeurt.

Geniet van de ongeëvenaarde sfeer van een CONMEBOL Libertadores-finale, de intense spanning van de halve finale, en de energie van de groepsfase met nieuwe soorten wedstrijden in Kick Off Mode. Je kunt ook een fantasiewedstrijd spelen tegen een willekeurige andere club die beschikbaar is in FIFA 20, in de Libertadores Exhibition Match.

Betreed de wereld van CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, en CONMEBOL Recopa in Career Mode, als spelers hun visie op hun club vormgeven en hem naar glorie leiden. Speel met de authentieke CONMEBOL-competitiestructuren, branding, stadiondecoraties en nog veel meer.

Ga voor meer informatie over wat er inbegrepen is in de CONMEBOL Libertadores update naar de FIFA 20 CONMEBOL Libertadores site en bekijk de FAQ-pagina. Houd daarnaast @EASPORTSFIFA op Instagram, Twitter, en Facebook in de gaten voor meer details.

EA SPORTS FIFA 20 laat spelers het prestige van professioneel voetbal ervaren of kennis maken met VOLTA FOOTBALL, het compleet nieuwe, authentieke voetbal in kleinere teams.