Speel als je favoriete personages van Cobra Kai en Miyagi-Do in deze nieuwe (co-op) beat ‘em up, geïnspireerd op de hitserie van Netflix!

Amstelveen, 27 oktober 2020 Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, de nieuwe actiegame geïnspireerd op de Netflix TV-serie van Sony Pictures Television, is vandaag uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en komt naar Nintendo Switch op 24 november. Drie decennia na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament van 1984 woedt de rivaliteit tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence voort. Het gevecht is nu echter in jouw handen!

Lanceringstrailer: https://youtu.be/6ueFlidcMe4

De game is ontwikkeld in samenwerking met de makers van de TV-serie, Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg. Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues heeft een geheel nieuwe verhaallijn die zich afspeelt in de tijd waar de films eindigen en de Cobra Kai-serie begint. De game bevat unieke cutscenes, dialoog met de stemmen van onder andere Ralph Macchio, William Zabka en nog veel meer. Kies voor Daniel en zijn leerlingen bij Miyagi-Do Karate in een verhaalmodus of selecteer hun rivalen Johnny Lawrence en zijn volgelingen van Cobra Kai, om hun kant van het verhaal te spelen. Voltooi beide kanten van de campagne om het ultieme einde te onthullen!

Wissel naadloos tussen acht speelbare helden van beide dojo’s, elk met hun eigen moves, combo’s, aanvalstechnieken en meer. Het gevecht is in jouw handen! Verken Los Angeles in 28 missies, ontdek de herkenbare locaties en ontmoet bekende personages uit de Netflix TV-serie!