Vertigo 6 - Space Brewery

Space Brewery kiest Vertigo 6 als PR-bureau

Amsterdam/London, 20 januari 2017 – Space Brewery, het bedrijf achter de Space Beers-franchise, heeft gekozen voor Vertigo 6, een PR- en marketingbureau gespecialiseerd in entertainment en lifestyle, om haar ambitieuze plannen op film- en biergebied te ondersteunen.

Vertigo 6 zal social media- en PR-activiteiten verzorgen ter promotie van Space Beers: The Beginning en een nog aan te kondigen bier, dat Space Brewery zal brouwen in samenwerking met Two Chefs Brewing.

Maurice Schutte, producent/regisseur van Space Beers: The Beginning: “Wij hebben gekozen voor Vertigo 6 om ons te helpen bij het verwezenlijken van onze ambities, vanwege hun frisse, strategische blik op PR en social media. Ook vinden wij in Vertigo 6 een partner die net zo enthousiast is over onze producten als wij zelf zijn.”

“We vinden het te gek dat we kunnen werken aan dit unieke project en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan voor Space Brewery. Bij Vertigo 6 is iedereen sci-fi fan en liefhebber van speciale bieren. Dit project is ons dus op het lijf geschreven,” aldus Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6.

Bezoek voor meer informatie spacebeersmovie.com of spacebrewery.com, home of the Space Beers Universe.