Smart Device Lease constateert groei in leasen van electronica voor ondernemers

Maandag 30 maart 2020 – Er is al langere tijd sprake van een trend: Zowel particulieren als ondernemingen gaan steeds meer gebruik maken van leasemogelijkheden om zich te voorzien van hardware, waarmee ze hun werk goed en efficiënt kunnen uitvoeren zonder een grote investering te hoeven doen. Smart Device Lease heeft deze trend geconstateerd en zegt bovendien dat deze extra wordt gestimuleerd door de situatie die is ontstaan door het coronavirus.

Juist in deze tijd, is leasen een bij uitstek geschikte wijze om kantoor-devices te kunnen blijven gebruiken, omdat de gebruiker geen grote investering hoeft te doen en toch gebruik kan maken van de nieuwste technologie om zijn werk goed en efficiënt uit te voeren. Smart Device Lease geeft meerdere redenen waarom klanten kiezen voor een lease-oplossing: Het maakt voor ondernemers de weg vrij om bedrijfskapitaal anders aan te wenden of op te sparen, leasen biedt een flexibele manier om te upgraden naar nieuwe apparatuur en ook speelt duurzaamheid een belangrijke rol, want door te leasen draagt de ondernemer draagt bij aan de circulaire economie als hij zijn huidige apparatuur inruilt. Daar staat namelijk een cashback tegenover.

Charles Paape, Founder & Co-Owner bij Smart Device Lease, zegt het volgende: ‘We zien dat veel ondernemers en financiële klappen krijgen te verduren. Om hen te helpen bij succesvolle hervatting van hun werkzaamheden bieden wij flexibele lease-oplossingen aan tegen de laagste tarieven. We zien namelijk ook dat er in deze opkomende markt veel dure opties verschijnen, maar daar gaan wij absoluut niet in mee. Onze prijzen zijn fair en daardoor bespaart de ondernemer zich de investering én kan hij een financiële buffer aanhouden voor zijn onderneming. Bovendien kan Smart Device Lease in veel gevallen zijn nog aanwezige devices overnemen, waardoor de ondernemer geld terugkrijgt.’

Leasen bij Smart Device Lease biedt exclusieve voordelen voor ondernemers:

  • Groot aanbod van vrijwel alle zakelijke elektronica
  • Altijd de nieuwste, originele devices van de bekende merken
  • Geen investering nodig, waardoor je geld overhoudt voor je onderneming
  • Laagste tarieven
  • Cashback voor je huidige devices
  • Zeer snelle afhandeling, meestal binnen 24 uur
  • Mogelijk met zeer goedkope allrisk verzekering

Over Smart Device Lease
Smart Device Lease® is een onderneming die zich richt op het leasen van elektronica voor ondernemers. Hierbij valt te denken aan laptops, computers, tablets, smartphones, kassasystemen en smartboards. Eigenlijk alle elektronica die wordt gebruikt door profit- en non profit organisaties.

Ga voor alle informatie over Smart Device Release naar https://smartdevicelease.com/

Direct een offerte opvragen voor het leasen van kantoorelectronica? Dat kan hier.