Season of the Splicer nu beschikbaar in Destiny 2

Spelers kunnen aan de slag met een nieuwe activiteit genaamd Override en de Vault of Glass-raid keert later deze maand terug

Dinsdag 11 mei 2021 – Bungie laat weten dat Season of the Splicer nu beschikbaar is in Destiny 2. In het nieuwe seizoen kunnen spelers aan de slag met een nieuwe activiteit genaamd Override en is het mogelijk om nieuwe gear te verdienen. Later deze maand keert ook de Vault of Glass-raid terug uit de originele Destiny. Season of the Splicer duurt tot 24 augustus.

In Season of the Splicer gaan Guardians aan de slag met een nieuwe matchmade activiteit genaamd Override. In deze activiteit voor zes personen moeten spelers de Vex-simulatie hacken om geheimen te ontrafelen en de Vex-code te stelen. Daarnaast kunnen spelers wekelijks de missie ‘Expunge’ spelen, waarin ze het Vex-netwerk van binnenuit proberen laten in te storten.

Op 22 mei kan men weer aan de slag met de iconische Vault of Glass (VoG). Voor mensen die niet bekend zijn met deze raid uit de originele Destiny: in VoG navigeren spelers door breuken in tijd en ruimte op zoek naar Atheon, Time’s Conflux. De mysterieuze Vex wacht diep in de kluis en moet worden uitgeschakeld voordat hij niet meer te stoppen is. De raid is niet zomaar een port. VoG in Destiny 2 biedt quality-of-life-verbeteringen, nieuwe uitdagingen en triumphs en een aantal oude favorieten die verdiend kunnen worden.

Armor Synthesis is gratis voor alle spelers en brengt de mogelijkheid om een Universal Ornament te maken voor ieder stuk armor dat de speler in bezit heeft. Mensen met een season pass krijgen ook direct toegang tot de Stasis Sidearm Cryosthesia 77K, een aantal seizoensspecifieke Universal Ornaments, XP-boosts en meer.

Season of the Splicer is vanaf nu beschikbaar en duurt tot 24 augustus. Voor meer informatie over Season of the Splicer, bezoek de officiële website. Voor meer informatie over Destiny 2: Beyond Light, klik hier.