Season of Seraph gaat vandaag van start in Destiny 2, inclusief speciale samenwerking met Ubisoft

  • Season of Seraph zit boordevol nieuwe content en PvP-updates; bekijk hier de nieuwe trailer
  • Bungie en Ubisoft hebben de handen ineen geslagen voor unieke in-game-content
  • Het in-game-evenement genaamd The Dawning keert 13 december terug in Destiny 2
  • Bungie Foundation start met fondsenwervingscampagne genaamd Game2Give

 

Dinsdag 6 december 2022 – Vandaag gaat Season of the Seraph van start in Destiny 2. Het nieuwe seizoen zit boordevol nieuwe seizoensgebonden activiteiten, een gloednieuwe Dungeon, verschillende PvP-updates en wekelijkse missies die leiden naar de ontdekking van een nieuw Exotic-wapen. Daarnaast hebben Bungie en Ubisoft de handen ineen geslagen om unieke in–game-ornamenten te ontwerpen. Guardians kunnen zich hiermee verkleden als iconische assassins in Destiny 2. Tijdens dit seizoen keren ook jaarlijkse events, zoals The Dawning en Moments of Triumph, terug om de feestdagen te vieren.

Season of the Seraph – Activiteiten en beloningen 
Dit seizoen focust zich op de complexe geschiedenis van de Bray-familie en hun relatie met de Warmind genaamd Rasputin. Guardians infiltreren de Braytech-faciliteiten in Heist Battlegrounds en kunnen zich wagen aan wekelijkse verhaalmissies. Hierin doen zij de ultieme poging om de Warmind te herstellen.

Updates voor Crucible
Season of Seraph brengt ook verschillende updates voor de Crucible (PvP) met zich mee:

  • De structuur van de Crucible-playlist wordt geüpdatet om het aanbod in Crucible te stroomlijnen
  • Glory wordt vervangen door Competitive Division: een 3-tegen-3 ladder die uit zeven divisies bestaat
  • Een nieuwe Crucible Seal genaamd Glorious is toegevoegd en vervangt de Unbroken Seal
  • Trials of Osiris wordt aangevuld met een nieuwe Hand Cannon en Machine Gun
  • Iron Banner krijgt een nieuwe Zone Control-modus genaamd Fortress
  • Vernieuwde Iron Banner armor sets uit The Taken King.

Meer informatie over deze updates is hier te vinden.

Samenwerking met Ubisoft
Bungie en Ubisoft hebben voor iedere class ornamenten en andere nieuwe items ontwikkeld. Deze zijn te vinden in de Eververse Store. Spelers die het sterrenstelsel willen verkennen in de stijl van een assassin kunnen kiezen voor looks die zijn geïnspireerd op Eivor (Titan), Kassandra (Hunter) en Altair (Warlock). Naast ornamenten kunnen Guardians een nieuwe ghost, een nieuwe sparrow, een nieuw schip en de “Up My Sleeve”-finisher verwachten.

Anderzijds worden er op Destiny 2 geïnspireerde cosmetics voor Eivor toegevoegd aan de nieuwste game van Ubisoft. Spelers kunnen een Greatsword dragen dat qua ontwerp is gebaseerd op de geliefde Gjallarhorn Rocket Launcher. Tot slot kunnen spelers armor dragen in de stijl van Shaxx en Saint-XIV.

Feeststemming in de Tower
Vanaf vandaag tot aan de launch van Lightfall op 28 februari 2023 kunnen spelers Moments of Triumph-uitdagingen voltooien om het vijfjarig bestaan van Destiny 2 te vieren. Door de Seal te voltooien krijgen spelers de mogelijkheid om een speciaal Moments of Triumph-shirt aan te schaffen via Bungie Rewards.

The Dawning is terug vanaf dinsdag 13 december. Dat betekent dat Eva Levante opnieuw een bezoek brengt aan de Tower om de feestdagen te vieren met Guardians. Ze bakt overheerlijke versnaperingen die worden bereid met mysterieuze gerechten. Het is aan spelers de taak om deze ingrediënten vóór 2 januari te verzamelen en ze cadeau te doen aan verschillende personages in het sterrenstelsel. Hiermee kunnen zij hun Event Card updaten om feestelijke cosmetics vrij te spelen. Tevens brengt het event een nieuwe Pulse Rifle, nieuwe titel, nieuwe recepten en meer met zich mee.

Game2Give 2022
De Bungie Foundation is bovendien terug met zijn jaarlijkse Game2Give-fondsenwervingscampagne met nieuwe, exclusieve incentives voor donateurs. Om de campagne af te trappen wordt er een streammarathon van maar liefst twee weken georganiseerd met een hoofdrol voor Destiny 2 community creators. Deze marathon begint op 6 december en eindigt op 19 december.