RuneScape lanceert nieuwe content op twaalfde verjaardag van ‘Distractions & Diversions’ 

Populaire minigame krijgt een update en er wordt een nieuwe Distraction & Diversion toegevoegd

Maandag 14 september 2020 – Jagex, de maker van de iconische game RuneScape, voegt een geavanceerde Distraction & Diversion genaamd The Effigy Incubator toe op de twaalfde verjaardag van ‘Distractions & Diversions’. Ook werden er nieuwe beloningen, geüpdatete graphics en een aantal geheime pinguïns toegevoegd aan de klassieke D&D Penguin Hide and Seek.

Penguin Hide and Seek
In Penguin Hide and Seek worden spelers uitgedaagd om leden van de KGP (Killer Gentoo Penguins) te vinden die zijn geïnfiltreerd in Gielinor. De PBJ (Polar Bears for Justice) hebben met de hulp van nieuwe Secret Agent pinguïns een toename in de KGP-activiteiten gedetecteerd. Spelers die meedoen aan deze verbeterde Distraction & Diversion kunnen nieuwe beloningen verkrijgen, inclusief het Sheldon the Baby Penguin-huisdier, nieuwe titels en een tracking device voor pinguïns.

De Effigy Incubator
Spelers die de onlangs uitgebrachte Desperate Measures-zoektocht hebben voltooid, kunnen deelnemen aan een nieuwe geavanceerde Distraction & Diversion genaamd The Effigy Incubator. Het is een time-based D&D die elke maand XP en best-in-slot urnen geeft. Spelers kunnen deze urnen gebruiken om hun vaardigheden te verbeteren terwijl ze in de wereld zijn. Deze krachtige effigies zitten al sinds 2010 in de game en worden enorm gewaardeerd. Succesvolle avonturiers die het geheime lab van Kerapac ontdekken kunnen hun eigen maken en vinden nieuwe dragonkin lore.

Distractions & Diversions zijn erg populair en bieden minigames voor spelers die een pauze willen van de dagelijkse quests en gevechten. Er zijn meer dan 30 verschillende activiteiten die dagelijks, wekelijks of maandelijks vernieuwen en ervoor zorgen dat er altijd extra vermaak is buiten de core-gameplay om.

RuneScape-spelers kunnen zich aansluiten bij deze en andere Distractions & Diversions via www.runescape.com.