Ronnie Flex en ASUS geven scholieren energie voor het nieuwe schooljaar

Samenwerking onderstreept de bekende uitspraak ‘doe je best op school’ van Ronnie Flex en laat fans bovendien kans maken op een uniek thuisconcert.

Amsterdam – 18 augustus 2020 – Ronnie Flex en ASUS bundelen hun krachten om scholieren met frisse energie het nieuwe schooljaar in te laten gaan. Bij aanschaf van een laptop van ASUS, waaronder de splinternieuwe, speciaal voor studenten ontwikkelde Vivobook, krijgt de koper een special edition Ronnie Flex t-shirt én maakt hij of zij kans op een exclusief thuisconcert.

ASUS en Ronnie Flex spelen hiermee in op de behoefte van studenten aan sociaal contact en de behoefte aan het bijwonen van onder andere festivals en concerten, iets wat door de situatie die is ontstaan door het coronavirus erg lastig is. Daarom brengen ASUS en Ronnie Flex een intieme concertervaring bij de fan thuis en uiteraard worden hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Zo kunnen fans hun favoriete artiest alsnog op een bijzondere manier ontmoeten.

Over de Vivobook-serie
De Vivobook-serie bestaat uit kleurrijke, draagbare laptops die de perfecte balans bieden tussen eigenheid en prestaties. Studenten kunnen zich met deze laptops meer dan ooit kunnen uitdrukken via hun laptop én veeleisende taken moeiteloos uitvoeren dankzij krachtige hardware.

Naast uniek en strak design worden VivoBooks aangedreven door laptopspecificaties, waarmee alle benodigde schoolwerkzaamheden makkelijk kunnen worden uitgevoerd. De snelle processor en goede grafische kaart geven de gebruiker ook de mogelijkheid om zijn creativiteit te uiten, door bijvoorbeeld foto’s en video’s te editen. Tegelijkertijd biedt het scherm, mede dankzij zijn levendige kleuren, alles om inspiratie op te doen en films en series in uitstekende kwaliteit te laten zien.

Meer informatie over de campagne
De actieperiode loopt van 14 augustus 2020 tot en met 6 september 2020. De verzilverperiode loopt twee weken langer door, namelijk van 14 augustus tot en met 20 september 2020. Alle laptops van ASUS doen mee mee met de actie.

Meer informatie over de campagne van ASUS x Ronnie Flex vind je op https://www.asuspromotie.nl/