Rode Duivels krijgen officiële smartcover voor Samsung Galaxy S9

Red Devils smartcover geeft nieuwe User Interface, ringtones, WK-content en meer

Amsterdam, 7 juni 2018 – One-stop activatiebureau Quince heeft in samenwerking met Samsung en de ‘Rode Duivels’ een officiële Red Devils smartcover ontwikkeld voor de Samsung Galaxy S9. De ‘Red Devils smartcover’ is een uniek accessoire dat de Samsung-telefoon van buiten en binnen in stijl maakt voor het WK voetbal. De smartcover is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar in België en zit inbegrepen bij de Samsung Galaxy S9 Red Devil limited edition pack.

Met de Red Devils smartcover wordt de Samsung Galaxy S9 niet alleen van de buitenkant omgetoverd in de stijl van de Rode Duivels, maar ook de interface wordt compleet gethematiseerd. Zodra de case op een telefoon wordt geklikt, herkent de ingebouwde NFC-chip het toestel en laadt het een speciaal ontworpen Red Devils-thema in. Ook krijgt men direct toegang tot interessante WK voetbal-content, zoals Rode Duivels-wallpapers, leuke weetjes en speciale ringtones, zoals het Belgische volkslied. Bovendien krijgt de gebruiker exclusieve toegang tot de Rode Duivels-applicatie.

De Red Devils Smartcover is ontworpen en ontwikkeld door het Amsterdamse bureau Quince. Quince was daarbij niet alleen verantwoordelijk voor de vernieuwde User Interface, maar ook voor de marcom-assets van de onlinecampagne. “Ons Nederlandse elftal doet dit jaar niet mee, maar wij juichen graag voor onze zuiderburen,” zegt Frans Hulsof, interim CEO bij Quince. “We zijn ontzettend trots op deze smartcover en hopen dat het bijdraagt aan het kampioenschap van de Rode Duivels.”

De Red Devil smartcover wordt geleverd bij de Samsung Galaxy S9 Red Devil limited edition pack.


Vertigo 6 werkt voor Quince dat in samenwerking met Samsung en de ‘Rode Duivels’ een officiële Red Devils smartcover ontwikkeld voor de Samsung Galaxy S9.