Rocket Arena Blast in Paradise-evenement nu live

Nieuwe uitdagingen, beloningen, maps, game modes en nog veel meer

Donderdag 13 augustus 2020 – EA en Final Strike Games hebben vandaag de aftrap gegeven voor het Blast in Paradise Event, een speciaal tijdelijk evenement in Rocket Arena dat spelers exclusieve nieuwe uitdagingen, beloningen, maps, game modes en nog veel meer biedt. Vanaf vandaag tot en met 26 augustus kunnen alle spelers naar de volgende locatie van de Rocket Championship Tour gaan, die is gesitueerd in Blastbeard’s thuisregio: Tropical Paradise in Crater’s Edge.

Rocketeers kunnen door verwoeste piratenschepen reizen in ondiepe wateren op de Grand Harbor-map, of de wateren testen in de mistige wereld van Lagoon of Doom. Crater’s Edge zit boordevol geheimen en je vindt er diverse belangrijke features en herkenningspunten. Er zijn ook talloze gratis evenementenbeloningen via Blastbeard’s Bounty, die je kunt verdienen door meerdere dagen achter elkaar mee te doen aan het evenement.

Het evenement Blast in Paradise eindigt op 26 augustus, maar spelers kunnen daarna nog steeds genieten van Grand Harbor en Lagoon of Doom in matchmaking-playlists en aangepaste games.

Er komt nog meer aan in Rocket Arena Season 1, dus houd je raketten paraat voor de lancering! Meer informatie over het evenement Blast in Paradise vind je in het blogbericht hier.