Randstad Nederland kiest Jobdigger om meer inzicht te krijgen in online arbeidsmarkt (Dutch)

Arnhem / Diemen, 7 april 2016. Randstad Nederland is een samenwerking aangegaan met Jobdigger om inzicht te krijgen in de volledige Nederlandse online arbeidsmarkt. Jobdigger is een in Arnhem gevestigde organisatie en verzamelt vacatures van het gehele Nederlandse web.

Jobdigger is na een korte pilotperiode nu beschikbaar voor medewerkers van Randstad en wordt gebruikt als één van de bouwstenen om de lokale arbeidsmarkt te analyseren en inzicht te krijgen in specifieke doelgroepen.

“De samenwerking is ooit begonnen met een onderzoek voor Randstad naar vacaturedata in Amsterdam,” aldus Björn Hijmans, mede-oprichter van Jobdigger. “Fantastisch om te zien dat binnen korte tijd Randstad overtuigd is geraakt van de kwaliteit van onze data en dit heeft geïmplementeerd in haar bedrijfsvoering.”

“De data die Jobdigger aanbiedt is uniek in de markt,” vervolgt Erik Leerkes. “Wij verzamelen vacatures van het gehele Nederlandse internet, inclusief jobboards, sociale media en corporate websites. Daardoor bieden we arbeidsbemiddelaars de meest complete, nauwkeurige en actuele oplossing, en helpen we hen bij het maken van complexe arbeidsmarktanalyses.”

Naast het leveren van arbeidsmarktinformatie denkt Jobdigger ook graag mee met haar klanten, zoals bij Randstad. Bart van Krimpen, stafspecialist market intelligence, vindt dit kenmerkend voor Jobdigger: “Het is voor ons heel belangrijk dat we in Jobdigger een partner hebben waarmee we constructief kunnen samenwerken. Ze zijn professionele gesprekspartners, die meedenken over ingewikkelde vraagstukken. Hun open houding en diepgaande kennis maakt de communicatie bovendien erg helder en plezierig.”

Bezoek voor meer informatie over de diensten van Jobdigger: www.jobdigger.nl.