Q-dance lanceert anthem voor IMPAQT

D-Block & S-te-Fan verantwoordelijk voor allereerste anthem van het gloednieuwe festival

Luister het anthem hier

Amsterdam, 23 juli 2019 –
 Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en gerenommeerd organisator van de populairste hardstyle-evenementen wereldwijd, heeft vandaag het anthem van hun gloednieuwe festival IMPAQT – Festival of Titans gelanceerd. Verantwoordelijk voor het allereerste anthem van het festival zijn D-Block & S-te-Fan. IMPAQT vindt plaats op 7 september 2019 van 14:00 uur tot 02:00 uur bij Airport Weeze in Duitsland.

‘Brace Yourself’, zoals de track heet, is nu beschikbaar op verschillende download- en streamdiensten. Het anthem zag eerder al zijn debuut op Defqon.1 en werd daar door het publiek erg goed ontvangen, zo vertellen de DJ’s in een interview over de creatie van de nieuwe track. “Het is een hele grote eer om aan het IMPAQT-anthem te hebben mogen werken. Een eerste anthem voor zo’n festival is altijd erg speciaal en zet toch een beetje de toon voor de jaren erna”, aldus de makers van het anthem.

Early Bird-tickets uitverkocht
De Early Bird-tickets Voor IMPAQT zijn uitverkocht, maar Regular- (65 euro) en Titan-tickets (75 euro) zijn nog steeds verkrijgbaar op de officiële website van Q-dance (zolang de voorraad strekt). Met een Titan-ticket krijgt de bezoeker toegang tot de speciale ‘The Titan Showcase’. Twee uur voordat het officiële festival van start gaat zal een selecte groep bezoekers samen met Q-dance het terrein inwijden. Deelnemers krijgen de kans om als eerste de titanen en hun krachten te aanschouwen. Hoogtepunt van de ‘The Titan Showcase’ is een live-performance van een van de populairste acts in de harde stijlen van het moment: Sefa.

IMPAQT – Festival of Titans vindt plaats op 7 september van 14:00 uur tot 02:00 uur bij Airport Weeze in Weeze, Duitsland. Voor meer informatie over IMPAQT of Q-dance, bezoek de officiële website of ga naar de officiële Facebook-, Instagram– of Twitter-pagina.