Portimao komt morgen naar EA SPORTS™ F1® 22 als gratis circuitupdate voor alle spelers

Vanaf 12 september 2022 is China ook beschikbaar in de game als extra gratis circuitupdate

Redwood City, Californië – 1 augustus 2022 – Codemasters® en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) hebben vandaag onthuld dat het Autodromo Internacional do Algarve, beter bekend als Portimao, op 2 augustus toegevoegd wordt aan EA SPORTS™ F1® 22 als gratis circuitupdate voor alle spelers*. Spelers krijgen ook op 12 september de mogelijkheid om op het Shanghai International Circuit in China te racen**. Spelers kunnen het historische circuit herbeleven via de nieuwe F1® 22-trailer. In deze trailer rijden spelers mee met de tweevoudig winnaar van de FORMULA 1 GRANDE PRÉMIO DE PORTUGAL Lewis Hamilton in zijn auto van dit jaar, namelijk de W13-auto. Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=NAyeH2o8N3s

“We weten dat spelers houden van de spanning en sensatie van verschillende circuits en het wordt niet veel beter dan Portimao,” zei Lee Mather, F1® Senior Creative Director bij Codemasters. “Portimao heeft een rijke geschiedenis en onze spelers zullen zeker houden van de uitdaging om voor de eerste keer met de 2022-auto’s op het heilige circuit te racen.”

Portimao keerde terug naar de Formula 1®-racekalender voor de seizoenen van 2020 en 2021 als onderdeel van de herziene F1®-racekalenders. Lewis Hamilton en Mercedes domineerde beide jaren en pakte de overwinning. Zijn teamgenoot Valtteri Bottas pakte de respectievelijke tweede en derde plek. Het circuit van 4,684 kilometer is beroemd om zijn scherpe afdaling voorafgaand aan het lange rechte stuk naar de finishlijn.

Voor nieuws over F1® 22 ga je naar de Formula 1-gamewebsite of volg je de sociale kanalen op InstagramTwitterTikTok en YouTube.

*Internetconnectie en alle game-updates zijn vereist