Black friday

Philips en Evnia presenteren veelzijdige selectie monitoren tijdens Black Friday-deals

De brede selectie bevat monitoren voor zowel gamers als professionals

Amsterdam, 23 november 2023 – Een van de belangrijkste voordelen van Black Friday-deals is het profiteren van hoge kortingen, met name op elektronica die zelden worden afgeprijsd. Aangezien Black Friday een ideaal moment is om cadeaus in te slaan, heeft Philips een veelzijdige selectie van monitoren samengesteld. De geselecteerde reeks monitoren omvat zowel gaming-monitoren als monitoren die de productiviteit van professionals bevorderen. 

Ultieme game-ervaring voor iedereen
Een gaming-monitor van hoge kwaliteit zorgt voor lage input lag en een hoge verversingssnelheid. Hierdoor wordt de reactietijd van de game verkort, waardoor spelers sneller en nauwkeuriger kunnen reageren. Ook de visuele ervaring mag niet worden onderschat. Een monitor die voorzien is van een hogere verversingssnelheid en resolutie zorgt voor levendige graphics en een soepele gameplay-ervaring. Hierdoor worden verborgen details onthuld en komt elk frame tot leven. 

De Evnia 27M1C5200W is speciaal ontworpen voor intensief gamen. De 27 inch gaming-monitor beschikt over een bliksemsnelle 240Hz-verversingssnelheid, lage input lag, en een snelle reactietijd van 0,5 ms MPRT. Samen met de Adaptive-Sync-technologie zorgt dit ervoor dat haperingen en onderbrekingen worden geëlimineerd. Het hoge contrast en de SmartImage HDR-technologie dragen tot slot bij aan adembenemende beelden en een meeslepende ervaring.

De Evnia 27M1N5500ZA is geschikt voor gevorderden en ervaren gamers. De monitor beschikt over een 27 inch Nano IPS-paneel en een verbazingwekkend kleurbereik (98% DCI-P3), wat resulteert in gedetailleerde beelden met diepe, superhoge contrastniveaus. Verder zorgen de verversingssnelheid van 165 Hz en de snelle reactietijd tot wel 1ms GtG voor vloeiende en meeslepende beelden. Bovendien garanderen de Nvidia G-SYNC-compatibiliteit,  Adaptive-Sync-technologie en lage input lag dat er geen haperingen en onderbrekingen zijn. De Evnia 27M1N5500ZA is uitgerust met ingebouwde stereoluidsprekers en tal van aansluitingsmogelijkheden, waaronder een handige USB-hub die pc-gamers ondersteunt bij spelen, livestreamen, werken en studeren. 

De Evnia 32M1C5500VL is een perfecte oplossing voor gamers die op zoek zijn naar een snelle monitor boordevol functies. De monitor is voorzien van een curved 31,5 inch VA-paneel en verzekert een uiterst soepele game-ervaring zonder haperingen en onderbrekingen. Verder beschikt de Evnia 32M1C5500VL over een verversingssnelheid van 165 Hz, een lage input lag en een snelle reactietijd tot wel 1ms MPRT. Het curved en frameloze scherm is tot slot uitgerust met Ultra Wide-Color-technologie en levert daarmee een ongeëvenaarde meeslepende visuele ervaring.

Must-have voor thuiswerken
Het vinden van de juiste monitor voor thuiswerken is niet eenvoudig. De monitor moet een aantal functies bevatten waarmee je comfortabel kan multitasken en tegelijkertijd kan genieten van de nieuwste multimedia en games.

De Philips 27E1N5600AE is een echte alles-in-één oplossing. De monitor beschikt over een QHD IPS-scherm van 27 inch, een USB-C-hub en verschillende ergonomische functies. Ook is de monitor in staat om de nieuwste games bij te houden dankzij de snelle reactietijd van 1ms MPRT en Adaptive-Sync- en SmartImage-technologieën.

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-modellen naar: https://www.evnia.philips

Voor meer informatie over de monitoren voor professionals, ga naar: https://www.philips.nl/c-e/so/monitoren/philips-monitors-black-friday-2023.html.