32M2C5500W_KV

Philips breidt Evnia-gaminglijn uit met nieuwe QHD-monitor; de Philips Evnia 32M2C5500W

Amsterdam, 21 november 2023 – Met de feestdagen in aantocht staat gamers een verrassing te wachten. Philips heeft vandaag zijn nieuwe monitor binnen de Evnia-gaminglijn aangekondigd. De Philips Evnia 32M2C5500W heeft een stijlvol ontwerp en biedt gamers een ultrasnelle, comfortabele en meeslepende ervaring. 

Belangrijkste kenmerken van de Philips Evnia 32M2C5500W:

  • 1000R curved scherm voor een meeslepende game-ervaring
  • Fast VA-paneel voorzien van Quad HD-resolutie voor kristalheldere beelden en brede kijkhoeken
  • 240Hz-verversingssnelheid voor uitstekende prestaties op hoge snelheden
  • Optimaal comfort met een ergonomisch standaard (in hoogte verstelbaar en met draaifunctie)
  • USB-hub voor meer gemak en connectiviteit

“De Philips Evnia 32M2C5500W combineert de snelheid, grafische prestaties en het fysieke comfort waar gamers vandaag de dag naar op zoek zijn,” zegt Xeni Bairaktari, Head of Global Marketing en Deputy Director Marketing EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM). “Alles zit in één prachtig ontworpen pakket dat gebruikers zeker urenlang plezier brengt. De monitor is een ideaal cadeau voor uw favoriete gamer.”

Snelle, kleurrijke en actievolle game-ervaring gegarandeerd
De Philips Evnia 32M2C5500W biedt alles wat moderne gamers nodig hebben om het maximale uit hun sessie te halen en op het hoogste niveau te presteren. Het 1000R curved VA-paneel levert prachtige beelden in combinatie met het comfort van brede kijkhoeken. Samen geven ze gebruikers een meeslepende ervaring en helpt het hen om zich helemaal in de game te verliezen. Daarnaast garandeert de Quad HD-resolutie (2560 x 1440) kristalheldere beelden en rijke kleuren (92% DCI-P3). Verder tilt de DisplayHDR 400-certificering de monitor naar een hoger niveau met diepere, realistischere details. 

Naast opmerkelijke grafische prestaties levert de Philips Evnia 32M2C5500W de snelheid en precisie die de nieuwste games vereisen, zonder ooit een frame te missen. Dankzij de ultrasnelle 240Hz-verversingssnelheid, lage input lag, FreeSync Premium Pro-technologie en reactietijd van 0,5 ms MPRT wordt een uiterst soepele game-ervaring zonder ghosting, haperingen en onderbrekingen verzekerd. 

Tot slot is de gaming-monitor uitgerust met een groot aantal functies die het comfort, gemak en welzijn van de gebruiker bevorderen. Zo beschikt de Philips Evnia 32M2C5500W over de EasySelect-functie, waarmee eenvoudig door menu’s gebladerd kan worden. Daarnaast zorgen de LowBlue-modus en Flicker-Free-technologie ervoor dat ogen minder vermoeid raken. Tot slot verzekert de Compact Ergo-voet een consistent comfortabele weergave, aangezien deze gekanteld, gedraaid en in hoogte versteld kan worden. 

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Evnia 32M2C5500W is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 499. 

Ga voor meer informatie over de Philips Evnia-reeks naar: https://www.evnia.philips.