Persbericht: B2B- en Healthcare-marketing specialist Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon

Dinsdag 23 mei 2023 – Happy Horizon, de snelgroeiende creative digital agency met hubs in Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Arnhem, zet haar reeks aan overnames dit jaar voort en voegt Lemm en Ten Haaf toe aan de Happy Horizon-groep. Na eerdere acquisitie van Adbirds en EF2, staat met creative marketing agency Lemm en Ten Haaf de teller van dit jaar al op drie.

Lemm en Ten Haaf sluit zich aan bij Happy Horizon met als doel de (digitale) dienstverlening aan opdrachtgevers te verbreden. Klanten die hierover al zijn geïnformeerd reageren unaniem positief.

“We zijn toe aan een volgende stap met ons bureau. Dat betekent tegelijkertijd dat er meer zaken goed geregeld moeten worden, bijvoorbeeld talentontwikkeling en verdergaande digitalisering”, zegt Hans Lemm, een van de founders van Lemm en Ten Haaf. “Met Happy Horizon worden we daarin meer dan ondersteund en kunnen we ons als agency focussen op datgene waar we goed in zijn: strategie en creatie. Ook geeft deze deelneming ons een sterkere positie in grotere pitches.”

Transparantie, dynamiek en de authentieke werkwijze van Happy Horizon gaven voor Lemm en Ten Haaf de doorslag om zich aan te sluiten. Bovendien past het ondernemerschap binnen de groep bij het DNA van Lemm en Ten Haaf. Het bureau verheugt zich op de samenwerking en de kennisdeling over hoe doelgroepen te raken en te activeren zijn.

Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon, kijkt uit naar deze toevoeging aan de groep: “Onze bestaande proposities in B2B en Healthcare worden in één klap verrijkt met een sterk, creatief team met jarenlange ervaring in deze markten. Lemm en Ten Haaf timmert al sinds 1992 aan de weg, waarvan de laatste 10 jaar als sterke partner in creative digital marketing. Hun toevoeging aan onze groep past helemaal in de route die wij momenteel met Happy Horizon aan het bewandelen zijn. We zetten sterke hubs neer, waarin meerdere disciplines en sector-teams samenkomen, die vraagstukken van onze opdrachtgevers kunnen beantwoorden. In Amsterdam hebben we al een digital-, B2B en Non-profit-team. Het team van Lemm en Ten Haaf is daarop een hele mooie aanvulling.”

Lemm en Ten Haaf is in 1992 gestart als creatief team. In de loop der jaren heeft het bureau zich ontwikkeld tot een full service creative marketing agency, met gespecialiseerde labels in B2B en Healthcare. Het team bestaat uit 12 marketingspecialisten die zich focussen op strategie, creatie, campagne-ontwikkeling en (online) marketing. Opdrachtgevers zijn onder andere DEKRA, Neste, SAP, Evos (B2B) en Novo Nordisk, Sandoz, Biogen en Ferring (Healthcare).

Meer informatie over Lemm en Ten Haaf lees je hier.