Pabbl organiseert het eerste Nederlands Kampioenschap Smartphone Swipen

 Inschrijving geopend voor NK Smartphone Swipen, powered by ZenFone 4


Amsterdam, 24 november 2017 –
 Swipe your heart out! Op zaterdag 9 december vindt het allereerste officiële Nederlands Kampioenschap Smartphone Swipen plaats in Amsterdam. Deelnemers nemen het tegen elkaar op in een zinderende finale waarin zij proberen zo vaak mogelijk te swipen in één minuut tijd. Naast eeuwige roem krijgt de winnaar ook nog eens de nieuwste smartphone van ASUS, de ZenFone 4!

Nederlands snelste swiper

Er zijn maar weinig dingen die door jongeren vaker worden gedaan dan swipen: een gemiddelde smartphone-gebruiker ontgrendelt zijn/haar telefoon wel 150 keer per dag*. Pabbl wil dit heuglijke feit graag vieren met een groot toernooi. Deze app laat gebruikers namelijk sparen voor kortingen en producten door hun telefoon te ontgrendelen. “Om de beste swiper van Nederland te vinden is er maar één mogelijkheid; het organiseren van een officieel Nederlands Kampioenschap Smartphone Swipen!” zegt Bas Gerritsen, medeoprichter van Pabbl. Iedereen kan zich aanmelden via de website, wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Swipen voor cadeaus

Het NK Smartphone Swipen is een initiatief van de Amsterdamse startup Pabbl. De startup heeft een gelijknamige Android-app ontwikkeld die gesponsorde wallpapers en artikelen op je vergrendelscherm plaatst en je met punten beloont als je jouw telefoon opent. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor leuke cadeaus en aanbiedingen, zoals een gratis pizza of bioscoopkaartjes. De app werd zeer positief beoordeeld en is al ruim 50.000 keer gedownload! Al veel bedrijven hebben zich aangesloten bij Pabbl, waardoor je cadeaus kunt verwachten van CoffeeCompany, Domino’s Pizza, Sneakers.nl, HEMA, Brandfield, Deliveroo, ASUS en meer.

Hoofdprijs: ZenFone 4

De ZenFone 4 is een 5,5 inch Android™ smartphone met een luxueus design en ongeëvenaarde fotografische mogelijkheden. Het heeft een extreem lichtsterke lens met ongelooflijke prestaties bij weinig licht, voor prachtige foto’s bij nacht of binnenshuis. Bovendien heeft hij een 120° groothoeklens waardoor je meer vrienden en meer van de omgeving in je foto’s kunt vastleggen. De accu van de ZenFone 4 gaat lang mee en laadt razendsnel op. Verwacht soepele, snelle ervaringen met de nieuwste apps en 3D-games. 

Ook meedoen?

Het NK Smartphone Swipen is een open toernooi, dus iedereen mag meedoen. Ook kans maken om de eerste Nederlands Kampioen Smartphone Swipen ooit te worden en één van de mooie prijzen te winnen? Meld je dan gratis hier aan. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken. Swipe your heart out!

Praktische informatie over het Nederlands Kampioenschap Smartphone Swipen

Datum: zaterdag 9 december.

Meld je aan via de website.

Deelnemers zullen een uitnodiging ontvangen.

Deelname vanaf 13 jaar, kinderen onder de 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders.

Pabbl is gratis te downloaden via de Google Play Store. Kijk voor meer informatie op www.pabbl.com.

*Bron: Sanoma. (2012, 8 november). Hoe vaak kijk je op je smartphone? 150 x per dag! Geraadpleegd van http://www.sanoma.nl/hoe-vaak-kijk-je-op-je-smartphone-150-x-dag/