Origin Access-leden kunnen Anthem vóór release spelen en aan de slag met veel nieuwe games 

Deze maand kunnen PC-spelers genieten van hun favoriete Star Wars-titels en krijgen ze de kans om eerder Anthem te spelen.

Dit zijn de nieuwste PC-games die deze maand naar Origin Access komen voor zowel Basic- als Premier-leden:

  • Madden NFL 19 – Bouw jouw Madden Ultimate Team en laat je meeslepen door het realisme op het veld terwijl je speelt als de beste spelers uit de NFL.
  • Gone Home – Verken en verzamel aanwijzingen in deze first-person thriller en ontdek wat er precies gebeurd is met je leven, anders zal jouw huis nooit meer hetzelfde zijn.
  • Star Wars™: The Force Unleashed – Vernietig alles op je pad om te bewijzen dat jij Darth Vaders belangrijkste Sith-leerling bent.
  • Star Wars™: The Force Unleashed 2 – Kies de lichte of de duistere zijde van de Force om de geheimen uit je verleden te ontrafelen.
  • LEGO® Star Wars™: The Complete Saga – Sloop het Keizerrijk steen voor steen en beleef het Star Wars-verhaal als nooit tevoren.
  • LEGO® Star Wars™ III: The Clone Wars – Duels met lightsabers, intergalactische ruimtegevechten en een leger van ontelbare klonen – separatisten bestrijden was nog nooit zo leuk.

Origin Access Premier-leden kunnen als eerste de Anthem: Legion of Dawn Edition spelen vanaf 15 februari om de vernietiging van de mensheid te voorkomen.

Met een Origin Access Basic-abonnement kunnen spelers volledig gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 130 games en 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat ze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles in Basic en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe, volledige EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen. Ga voor meer informatie naar https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/origin-access.