OPROEP AAN ALLE FREELANCERS,ANTHEM VIP-DEMO NU BESCHIKBAAR OP ORIGIN VOOR PC, XBOX ONE EN PS4

De open demo van Anthem gaat van start op 1 februari

25 januari 2019 – Vandaag kunnen spelers officieel hun eerste voorproefje krijgen van het vliegen, het vechten en de intriges van Anthem™, want de VIP-demo is nu beschikbaar voor Freelancers die de game gepre-orderd hebben* en voor EA Access- en Origin Access-leden, t/m 28 januari (03:00 uur)**† Na maanden van afwachten is het eindelijk zover: spelers kunnen in hun Javelin exosuits de gevaarlijke, mysterieuze en steeds veranderende wereld buiten de muren van Fort Tarsis gaan verkennen. Voor iedereen die na de demo de smaak te pakken heeft, wordt Anthem op vrijdag 22 februari gelanceerd op alle platformen, en Origin Access Premier-leden kunnen de volledige game al vanaf vrijdag 15 februari spelen. Spelers die voor de VIP-demo in aanmerking komen, krijgen ook de gelegenheid om drie democodes te delen met vrienden. Je kunt hier terecht voor alle informatie.

In de demo beginnen spelers op level 10, met de juiste uitrusting en wapens voor hun Ranger javelin. Freelancers krijgen de kans om Fort Tarsis te verkennen, de belangrijkste personages in de game te ontmoeten, in het verhaal te duiken en missies te volbrengen. Spelers krijgen de kans om te vechten in bepaalde verhaalmissies, alleen of met anderen, maar ook om de omgeving te verkennen op zoek naar materialen, achtergrondinformatie en geheimen in Freeplay. Wie op zoek is naar een extra uitdaging in de demo kan de krachten bundelen met drie andere Freelancers om een gevaarlijk bolwerk aan te vallen, een stukje van de meest intense, maar bevredigende content uit de volledige game.

Wie het spektakel van dit weekend mist, krijgt nog een kans om de wereld van Anthem met eigen ogen te zien, want op 1 februari wordt de open demo gelanceerd op Origin voor PC, Xbox One en PS4. Ook als je hebt deelgenomen aan de VIP-demo mag je dit niet missen, want er verschijnt iets gevaarlijks aan de horizon…