Ontwikkelaars van Battlefield 2042 bespreken toevoegingen van Season 5: New Dawn

Woensdag 31 mei 2023 – Het team van Battlefield 2042 heeft een nieuwe ‘Development Update’-video uitgebracht. De video, die wordt gepresenteerd door DICE Community Manager Tom Straatman en Associate Producer Alexia Christofi, gaat dieper in op alles wat nieuw is aan Season 5: New Dawn.

Zo kunnen spelers binnenkort een kijkje nemen in de gloednieuwe Reclaimed-map, welke gesitueerd is in een verlaten en door oorlog verscheurd Tsjechië. Dat is niet het enige dat spelers mogen verwachten, want in de video wordt ook gesproken over nieuwe gadgets & wapens, geëvolueerde vault-wapens, vernieuwde voertuig-loadouts, verbeteringen in specialists, verbeteringen in squad-beheer en nog veel meer.

Tot slot laat de video zien hoe het ontwikkelteam is gegroeid, de Hourglass-map is vernieuwd en waar spelers na Season 5 naar uit kunnen kijken.

Lees hier het nieuwe blogbericht voor een overzicht van alle nieuwe content. Vergeet niet om Battlefield 2042 te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek de officiële website voor de nieuwste updates.