Ontrafel het mysterie en stop de chaos in Rune Factory 5, nu verkrijgbaar

Een spannend avontuur vol magie, vriendschappen en landbouw

Amstelveen, 25 maart 2022 – Mindscape en Marvelous Europe Limited hebben vandaag met trots aangekondigd dat Rune Factory 5, het langverwachte nieuwe deel in de geliefde fantasy-serie, nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch.

Bekijk de lanceringstrailer van Rune Factory 5

In het slaperige grensstadje Rigbarth vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats die invloed hebben op de runen die de balans tussen mens en natuur bepalen. Als de nieuwste ranger van de vredesorganisatie SEED bescherm je het grensstadje door ruige monsters te verslaan of werk je samen met een bondgenoot voor linkaanvallen. Als je niet op missie bent, werk je samen met de inwoners van Rigbarth om de stad te helpen opbloeien door middel van landbouw, festivals en vriendschappen.

Fans van de Rune Factory-serie gaan in het nieuwste deel enkele bekende gezichten en kostuums herkennen, want alle spelers krijgen outfits gebaseerd op de personages Aden en Sonja uit Rune Factory: Tides of Destiny automatisch in hun spel. Bovendien kunnen spelers met de save-gegevens van Rune Factory 4 Special op hun Nintendo Switch extra DLC-outfits vrijspelen en enkele bekende gezichten uit Rune Factory 4 Special in hun stad zien verschijnen!

Ga als ranger van SEED samen met de inwoners van de stad op een groots avontuur om het mysterie van het land te ontrafelen en omarm je innerlijke kracht om de chaos te stoppen!

Prijs en beschikbaarheid
Rune Factory 5 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij deelnemende retailers tegen een adviesprijs van €59,99 (Standard Edition) en €79,99 (Limited Edition).

De Limited Edition bevat een unieke verpakking s met artwork van illustrator Minako Iwasaki, exclusieve SteelBook-case, artbook met 70+ pagina’s en nog veel meer.