Ontmoet de nieuwe Legend Rampart in Apex Legends Season 6 – Boosted

Bekijk de nieuwste Stories from the Outlands-trailer hier

11 augustus 2020 — Respawn Entertainment heeft een geheel nieuwe Stories from the Outlands-trailer voor Apex Legends Season 6 – Boosted uitgebracht, met nieuwe Legend Rampart en haar epische gevecht met een mysterische groep vijanden. Rampart werd gerekruteerd door Blisk, de meest meedogenloze huurling van de Outlands, en trekt zich nooit terug uit een gevecht. Het avontuur van deze ‘street modder’ in de Apex Arena begint met een hinderlaag in haar kleine winkel. En hoewel Rampart veel meer een grappenmaker is dan de andere door vendetta’s gedreven Legends, is ze wel heel serieus als het op winnen aankomt.

Kom meer te weten over het achtergrondverhaal van Rampart in de nieuwste Stories from the Outlands-trailer “The Endorsement”: https://www.youtube.com/watch?v=ZxODsm5_grE.

Naast Rampart verschijnt er in Season 6 – Boosted ook een geheel nieuw Crafting-systeem, een nieuw energiewapen genaamd The Volt, en een Battle Pass met een hele hoop nieuwe content. Voor meer informatie over wat er verschijnt in Season 6 op 18 augustus, kun je de blog van Respawn hier bekijken.

Voor meer nieuws over  Apex Legends kun je kijken op de officiële game-accounts op Twitter, Instagram, en YouTube, of kijken op www.playapex.com voor de nieuwste updates.