Ontgrendel deze maand de gloednieuwe Tovenaarzombie tijdens het St. Zombie Dag-festival in PvZ: De strijd om Neighborville

Maandag 2 maart 2020 – De gloednieuwe Tovenaarzombie staat klaar tussen de potten met goud en ballonnen in de vorm van een kabouterhoed in Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville tijdens het festival-evenement van maart: St. Zombie Dag-festival!

Op zoek naar wat goud aan het einde van de regenboog? PvZ: De strijd om Neighborville heeft deze maand iets magisch in de aanbieding – spelers kunnen vanaf vandaag het nieuwe Tovenaarzombie-personage verdienen door het einde van de Prize Map te halen! Spelers kunnen ook het zeldzame Citron 5000-kostuum verdienen. Het Legendary Wishbreaker-kostuum van de Tovenaarzombie is te verdienen zodra 100% van de prijzen van deze maand zijn ontgrendeld.

De gloednieuwe Tovenaarzombie is een krachtige magiegebruiker die op de hoofden van zijn bondgenoten kan rijden, maar ook als solo-personage kan opereren, waarbij hij zijn bovennatuurlijke vaardigheden kan gebruiken, waardoor nog meer strategieën mogelijk zijn voor je squad. Meer informatie over de Tovenaarzombie en zijn mogelijkheden vind je hier.

Als je de Tovenaarzombie niet tijdens het St. Zombie Dag-festival in maart hebt verdiend, maak je dan geen zorgen! Je kunt hem vanaf april nog steeds ontgrendelen voor 500.000 munten.

Voor volledige details over het St. Zombie Dag-festival, kun je de blogpost hier lezen. Voor assets kun je ons persportaal hier bezoeke