ONRUSH is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One!

ONRUSH, de spectaculaire arcade-racer verschijnt vandaag voor PlayStation® 4 en Xbox One. Om de release te vieren heeft Codemasters een gloednieuwe trailer uitgebracht. De nieuwe trailer is nu te bekijken op www.codemasters.com/onrush en toont de uitbundige en levendige races met knallende boosts, krankzinnige sprongen en ongelooflijke takedowns.

ONRUSH houdt spelers altijd op het puntje van de stoel met sensationele snelheden, moddervette actie en over-the-top spektakel. Spelers gaan op wervelende tracks de strijd met elkaar aan voor het vullen van hun RUSH-meter, waarmee ze de ultieme beleving van boost en kracht kunnen ontketenen, terwijl ze hun tegenstanders vernietigen met levensgevaarlijke takedowns en stunts.

ONRUST laat spelers kiezen uit acht soorten voertuigen, elk met hun eigen unieke stijl, gevoel en voordelen. Elke voertuigenklasse heeft een eigen RUSH-status met speciale effecten en eigenschappen die goed van pas komen bij het claimen van de overwinning.

Met vier innovatieve game modes (Overdrive, Switch, Lockdown en Countdown) en 12 prachtige multi-route locaties, biedt ONRUSH veel plezier voor zowel singleplayer als multiplayer gaming. Spelers kunnen gebruik maken van Photo Mode om hun mooiste en bruutste momenten te laten zien aan de rest van de wereld.

Vertigo 6 werkt voor Koch Media Benelux dat de distributie verzorgd van Codemasters games in o.a. de Benelux.