Old School RuneScape zet iconische Mahjarret-verhaallijn voort met gloednieuwe quest

De quest heet Secrets of the North en bevat een nieuwe baas, nieuwe loot en verborgen waarheden

Woensdag 11 januari 2023 – Old School RuneScape lanceert vandaag het vervolg op de Mahjarret-verhaallijn uit 2001 met een gloednieuwe quest genaamd Secrets of the North. Secrets of the North is een Master level quest met een solo-only boss-encounter en krachtige nieuwe beloningen.

Moordmysterie
Er is een moord gepleegd en er is geen tekort aan verdachten. De Hazeel-cult, de Khazard-troepen en zelfs de spelers worden er allemaal van beschuldigd. Spelers vormen een onwaarschijnlijke alliantie met enkele Mahjarrat om de ware moordenaar en zijn motief te ontdekken.

Beloningen voor deze quest bevatten een upgrade van de Ancient Potion, een upgrade van de Ancient Staff en een gloednieuwe Venator Bow voor alle boogschutters. Daarnaast kunnen loot-hongerige spelers de boss-encounter steeds opnieuw herhalen om alle loot te verkrijgen.

Desert Treasure II – The Fallen
Met Secrets of the North begint de reis naar het vervolg op de iconische en geliefde 17-jaar durende quest Desert TreasureDesert Treasure II – The Fallen Empire komt later dit jaar uit en leidt spelers door vier gloednieuwe gebieden, die elk een dodelijke nieuwe eindbaas bevatten: Vardorvis, hertog Sucellus, de Leviathan en de mysterieuze Whisperer. Bekijk hier de teaser voor Desert Treasure II.