Nieuwe versie van PC-optimalisatiesoftware, System Mechanic 14, vanaf nu verkrijgbaar

GORINCHEM, NL – 29 oktober 2014 – iolo technologies LLC , CA- , wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve computeroptimalisatie-oplossingen, heeft vandaag de Nederlandse versie van System Mechanic 14 gelanceerd: de nieuwste versie van haar toonaangevende PC-optimalisatiesoftware. System Mechanic 14 bevat PowerSense™, een technologie die de PC-gebruiker een oplossing biedt voor Windows’ standaard “gebalanceerde energiebeheerschema” en de trage prestaties die hier vaak het gevolg van zijn.

PowerSense™ is een gloednieuwe functionaliteit die aan System Mechanic’s real-time optimalisatiefunctie LiveBoost™ is toegevoegd. Deze technologie analyseert wat de gebruiker doet en past energiebeheer en processor-instellingen dynamisch aan, zodat de prestaties en het energieverbruik van de computer precies passen bij de activiteiten van de gebruiker. PowerSense™ maakt gebruik van twee verschillende modi om de ultieme energie-optimalisatie mogelijk te maken:

  • “Ultra Performance”-modus – Brute, snelle kracht wordt ingezet voor intensieve PC-activiteiten, zoals gamen, muziek maken, video’s bewerken, programmeren en andere zware processen. “Ultra Performance”-modus doet dit door de volle kracht van alle processor-cores op de actieve sessie te richten en niet-essentiële programma’s die op de achtergrond draaien uit te schakelen.
  • “Endurance”-modus – Vermindert het batterijgebruik bij activiteiten die niet intensief zijn voor de processor, zoals schrijven, lezen of surfen op het web om een lange mobiele sessie mogelijk te maken. “Endurance”-modus doet dit door niet-kritieke processor-cores niet te belasten en zo het energieverbruik van de processor te verminderen.

System Mechanic® wordt sinds 1998 wereldwijd door meer dan 45 miljoen mensen gebruikt om bijna 80 miljoen computers in topconditie te houden. Het softwarepakket staat bij tech-marktonderzoeksbureau NPD en vergelijkbare partijen binnen de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Benelux te boek als de best verkopende software in haar productgroep .

Verkrijgbaarheid

System Mechanic 14 wordt automatisch en zonder kosten beschikbaar gesteld aan alle gebruikers met een actieve licentie. Deze licentie biedt naast alle product-updates en -upgrades doorlopende Tune-up Definitions™-

Nieuwe gebruikers zonder licentie kunnen System Mechanic 14 direct aanschaffen op www.iolotechnologies.nl of bij elke grote wederverkoper in Nederland en België zoals Mediamarkt, Saturn, Dixons, Neckerman, FNAC, bol.com, MyCom en Staples.