Nieuwe trailer en short film van Tales of Kenzera™: ZAU onthuld

Bekijk de lanceringstrailer hier en de short film hier

Vrijdag 19 april 2024 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Surgent Studios hebben vandaag de lanceringstrailer onthuld voor Tales of Kenzera™: ZAU. De aankomende singleplayer action-adventure platformer is vanaf 23 april verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc tegen een adviesprijs van € 19,99.

Tevens heeft de oprichter van Surgent Studios en de voor een BAFTA-genomineerde acteur Abubakar Salim een uiterst persoonlijke en emotionele short film getiteld “My Shoes, Your Feet” uitgebracht. Hierin legt Abubakar uit waarom hij Tales of Kenzera: ZAU gecreëerd heeft en wat hij ermee wil bereiken. De short film is geproduceerd in samenwerking met Ridley Scott Creative Group.

Tales of Kenzera: ZAU is geïnspireerd op de persoonlijke reis van Abubakar en is een eerbetoon aan zijn vader. De hartverwarmende action-adventure platformer laat zien hoe veerkracht kan zorgen voor geweldige dingen. Ook laat het zien hoe spelers hoop en moed kunnen vinden na een groot verlies.

Vergeet niet om Tales of Kenzera en Surgent Studios te volgen op XInstagram of TikTok en bezoek de website voor de nieuwste updates.