Nieuwe Logitech Rugged Lite voor het onderwijs is betrouwbare alles-in-één iPad-case met toegankelijk prijspunt

Ontworpen met schoolgebouwen en klaslokalen in het achterhoofd. Nu verkrijgbaar in de Benelux

LAUSANNE, Zwitserland en NEWARK, Californië – Dinsdag 7 maart 2023 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de Rugged Lite uitgebracht in de Benelux: een nieuwe, voor het onderwijs ontworpen tablet case met toetsenbord voor de zevende, achtste en negende generatie iPad. De Rugged Lite geeft leerlingen in de klas een veelzijdige alles-in-één case met betrouwbare bescherming, een optimale hoek om te typen en te lezen, en een vuilafstotend toetsenbord dat tegelijkertijd bescherming biedt tegen vloeistoffen.

De Rugged Lite leert onderbrekingen in het klaslokaal een lesje, want hij zorgt ervoor dat onderwijzers geen kostbare tijd verliezen aan het helpen van hun leerlingen bij het oplossen van technische problemen of het gereedmaken van hun setup. De batterijduur is dusdanig lang dat deze een volledig schooljaar meegaat. Het ontwerp staat voor eenvoud en is gebaseerd op gezamenlijk gebruik, zoals dat in klas regelmatig voorkomt. Bovendien kan de Rugged Lite tegen een stootje en een val van uiterlijk 1.2 meter overleeft hij zonder problemen. Als hij bijvoorbeeld uit een rugtas of van tafel valt, dan is er dus niks aan de hand.

“We adviseren onderwijzers en studenten die zo veel mogelijk uit hun lessen willen halen om technologie te gebruiken die is afgestemd op het klaslokaal. Dankzij de Rugged Lite zijn studenten altijd verzekerd van een prettige, ononderbroken manier van leren”, vertelt Sandro Fulgheri, Head of Education Business Europe. “We hebben goed gekeken naar de situaties waar studenten in het klaslokaal mee te maken krijgen en hebben deze inzichten gecombineerd met feedback van onderwijzers. De kennis die we hier hebben opgedaan is het uitgangspunt geweest voor de ontwikkeling van de Rugged Lite.”

De vriendelijk geprijsde Rugged Lite is ontworpen om intuïtief te gebruiken en geeft leerlingen de flexibiliteit om op een manier te leren zoals zij dat willen. De case positioneert de iPad in een ideale hoek, zodat studenten op een natuurlijke manier kunnen typen en inhoud op het scherm kunnen lezen en bekijken. Wanneer de case plat wordt neergelegd, dan kunnen studenten eenvoudig schetsen.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De Logitech Rugged Lite heeft een adviesprijs van €109,99 en kan nu worden besteld bij resellers die apparatuur voor het onderwijs verkopen. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, onze blog of volg Logitech op PinterestFacebookInstagram en Twitter.