Nieuwe gameplay-trailer en map-updates van Apex Legends: Legacy

Maandag 26 april 2021 – Op 4 mei komt Apex Legends: Legacy uit met een nieuwe permanente 3v3-modus, de vliegende Legend Valkyrie, een nieuw wapen, map-updates en nog veel meer. Ter voorbereiding op de strijd heeft Respawn Entertainment een gamplay-trailer uitgebracht met alle snel verwachte actie in Apex Legends: Legacy – nu hier te zien.

Een overzicht van alle nieuwe content in Apex Legends: Legacy:

  • Nieuwe 3v3-modus – Arenas: In Arenas kunnen spelers hun vaardigheden aanscherpen binnen de strakke grenzen van nieuwe en roulerende maps, zoals Party Crasher en Phase Runner. Elke ronde kunnen teams, of ze nu winnen of verliezen, gebruikmaken van hun sterke punten terwijl ze een nieuwe uitrusting kiezen; spelers kunnen ook Crafting Materials verdienen en uitgeven om hun kansen tussen de ronden te vergroten. Daarnaast bevatten Arenas speciale events en prijzen, en kunnen spelers Battle Pass-levels verdienen.
  • Nieuwe Legend – Valkyrie: Met een jetpack die is gesmeed van de restanten van Vipers Northstar Titan kan Valkyrie tijdelijk boven het strijdveld vliegen. Als het tijd is om de vijand te doden, kan ze een zwerm raketten afvuren om haar vijand te bestoken en te desoriënteren. Als de grond haar te heet onder de voeten wordt, kan Valkyrie met haar Ultimate makkelijk snel opstijgen, eventueel met al haar squadleden als die meekomen. Deze nieuwe deelnemer aan de Apex Games heeft iets te bewijzen.
  • Nieuw wapen – De Bocek Bow: De nieuwe Bocek Bow is een krachtig en dodelijk wapen, dat enorm veel schade kan toebrengen als je het goed weet te gebruiken. Spelers moeten goed getimede schoten maken om ze te laten tellen, en ze moeten de schoten opladen om alles uit de boog te halen en een maximale impact te genereren. De Bocek Bow is geen oude reliek. Spelers kunnen de effectiviteit vergroten met twee hop-up slots: de Deadeye’s Tempo (waarmee je de pijlen sneller kunt trekken als je in perfect tempo vuurt) en Shatter Caps (waarmee pijlen na het vuren exploderen om zich als een schot hagel te verspreiden).
  • Map-updates Olympus: Er staan interessante dingen te gebeuren in Olympus, omdat er een losgeslagen schip op de map is aangemeerd, met daarin een kleverige, parasitaire plant van onbekende herkomst. De plaag biedt nieuwe drop-locaties, gewijzigde gezichtsvelden en nog veel meer in deze lucht-Arena.

Apex Legends: Legacy introduceert ook een nieuwe Battle Pass met unieke beloningen, zoals Apex Packs, XP Boosts en talloze nieuwe wapen- en Legend-skins als het spel op 4 mei wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter-Instagram- en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.