New Balance onthult thuis- en uittenue van Royal Standard de Liège voor seizoen 2019/2020

Beide tenues vanaf nu beschikbaar!

Luik, 27 juni 2019 – New Balance Football heeft het nieuwe thuis- en uittenue van Royal Standard de Liège voor het seizoen 2019/2020 onthuld. De nieuwe tenues zijn geïnspireerd op de rijke geschiedenis van de club. Het thuistenue is een eerbetoon aan de Europese successen en gebaseerd op een retro shirt dat in 1983 vol trots werd gedragen. Het uittenue is een eerbetoon aan de waardevolle tradities van de club. De nieuwe kits zijn vanaf nu verkrijgbaar in webshop van Royal Standard de Liège.

Drie woorden stonden centraal tijdens het ontwerpen van de nieuwe tenues: fearlessness, comfort en performance. De shirts zijn voorzien van een gebonden gaasborst/schouderjukpaneel voor extra comfort en een goede luchtdoorlating. Daarnaast is er een grotere gaasstructuur om de luchtstroom te verhogen en een gerichte plaatsing van de gaasventilatiezone op de borstkas die de lichaamstemperatuur van de speler onder alle omstandigheden thermisch reguleert. Op de achterkant is er een gerichte ventilatie op een volledig gazen paneel dat de bewegingsvrijheid bevordert met behoud van de ultiem passende shirt.

De shorts zijn ontworpen met behulp van inzichten uit andere disciplines en sporten. Hierdoor is de bewegingsvrijheid, stabiliteit en controle verbeterd. De sokken met panelen zijn voorzien van dempingszones, een zonaal polypropyleen voetbed om het vocht van de voet af te voeren, ventilatie door middel van gazen jacquard-structuren en wordt gecompleteerd met een opvallende visuele esthetiek.

Royal Standard de Liège is enthousiast dat het nieuwe ontwerp eindelijk aan de fans van de club kan worden getoond: “We zijn erg blij dat de fans eindelijk het nieuwe thuis- en uittenue voor het komende seizoen kunnen zien. Wij vinden dat New Balance goed werk heeft geleverd door de rijke historie van de club te verwerken in de nieuwe tenues, en we hopen dat de fans het net zo mooi vinden als wij”.

Zowel het thuis- als uittenue zijn nu verkrijgbaar in de webshop van Royal Standard de Liège.