New Balance onthult speciaal Liverpool FC Blackout-shirt

Limited Edition shirt nu verkrijgbaar

Leusden, 28 augustus 2019 – New Balance Royer, distributeur van het merk New Balance in de Benelux, en New Balance Football hebben vandaag het Limited Edition Blackout-shirt van Liverpool FC aangekondigd. Het shirt is gemodelleerd naar het 2019/2020-shirt van Liverpool FC en viert de honderdste verjaardag van Bob Paisley OBE. Het shirt is vanaf nu verkrijgbaar via de officiële websitevan New Balance.

De speldstreep in het ontwerp is geïnspireerd op de streep van het shirt uit 1982/83, toen Paisley de manager was van de wereldberoemde club uit Liverpool. Ook staat de handtekening van het clubicoon op de binnenkant van de hals en is het shirt is voorzien van iriserende details op de voorkant. Het Blackout-shirt maakt daarnaast gebruik van hetzelfde baanbrekende New Balance-design en dezelfde technologie als het LFC 19/20-thuisshirt. De innovatieve NB DRY-technologie, een vochtafvoerende stof die de fans fris en droog houdt, zit ook verwerkt in het shirt. Tot slot is de achterkant van het shirt zo ontwikkeld dat de drager extra veel bewegingsvrijheid heeft.

Het Blackout-shirt maakt deel uit van de “Live it”-campagne die New Balance speciaal voor Liverpool FC in het leven heeft geroepen, met als doel de legendarische geest te grijpen die Liverpool FC-fans over de hele wereld verenigt.

Het LFC 2019/2020 Blackout-shirt is nu in beperkte oplage verkrijgbaar via de officiële website van New Balance.