New Balance kondigt nieuwe Made in UK Seizoen 1’20 packs aan

670 keert terug in premium kleuren

Leusden, 6 februari 2020 – New Balance heeft zijn Made in UK Seizoen 1’20-collectie onthuld met vier nieuwe packs die deze maand uitkomen. Met deze nieuwe packs in de straten van Tokio blijft het de wereldwijde relevantie van Made in UK-seizoenscollecties uitdragen.

De focus van Seizoen 1’20 is de OG terugkeer van de 670, een model met premium kleuren geïnspireerd op het erfgoed van New Balance. Dit model kent zijn oorsprong in Ierland waar het in 1985 als lichtgewicht trainingsschoen voor het eerst gemaakt is. De herintroductie van de 670 heeft een gouden N, klassieke C-Cap tussenzool, Vibram®-buitenzool en bijgewerkte details zoals een uitgebreide hiel ondersteuning. 670-stijlen zijn vanaf medio februari verkrijgbaar.

De campagne viert het erfgoed en vakmanschap van New Balance en brengt het belang van moderne storytelling over in een stad waar de trends snel gaan en verschillende culturen kunnen infiltreren in de tradities. De campagne, die lokale creatieven en kunstenaars als onderwerp neemt, leunt op de authentieke achtergrond van Tokio. Het verbindt met de lokale jeugdcultuur, haar wereldwijde stem en hun liefde voor het New Balance Made in UK product in Japan.

De nieuwe collectie toont een levendig en divers scala aan stijlen die New Balance’s karakteristieke toewijding aan erfgoed en authenticiteit combineren met innovatie en een moderne esthetiek. Ook bevordert het de betrokkenheid van New Balance bij de productie in het Verenigd Koninkrijk bij de historische fabriek in Flimby.

Elke MADE UK-sneaker wordt gemaakt in de fabriek in Flimby, Cumbria, UK, en viert op unieke wijze cultuur en stijl.