New Balance Fresh Foam 1080v10 vanaf nu verkrijgbaar

Innovatief Fresh Foam X voor een nog zachtere, flexibelere en snellere schoen

Leusden, 11 november 2019 – De Fresh Foam 1080v10, de nieuwste hardloopschoen van New Balance, is vanaf vandaag verkrijgbaar. De schoen is uitgerust met een nieuwe Fresh Foam X-tussenzool. Hierdoor is de schoen nog zachter, lichter en sneller dan haar voorganger, de Fresh Foam 1080v9.

De nieuwe Fresh Foam X-tussenzool maakt nog betere prestaties mogelijk dan het bekende Fresh Foam. De voet wordt meer opgenomen in
de tussenzool, waardoor het platform je stabiel naar voren geleidt. Het bovenwerk is uitgerust met HypoKnit 2.0 met verschillende zones voor  gerichte stevigheid en ademend vermogen, daar waar het nodig is. De nieuwe slijtzool heeft Ndurance rubber onder de tip en hiel voor extra slijtvastheid, en EVA onder de middenvoet voor verbeterde flexibiliteit.

Deze nieuwe hardloopschoen is vanaf vandaag verkrijgbaar bij o.a. Run2Day, All4Running, Runnersworld en Runners’ Lab. De consumentenverkoopprijs bedraagt 170 euro. In het voorjaar van 2020 lanceert New Balance aanvullende colourways voor de Fresh Foam 1080v10.