Neverwinter Nights: Enhanced Edition nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch

RPG-klassieker Neverwinter Nights voor de allereerste keer speelbaar op consoles

Amstelveen, 3 december 2019 – Mindscape, Skybound Games en Beamdog kondigen aan dat de Enhanced Edition van de geprezen door Dungeons & Dragons geïnspireerde game Neverwinter Nights nu beschikbaar is op consoles. De fysieke editie is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en kost €49,99.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition, de ‘Computer RPG of the Year’ uit 2002, levert 10 zelfstandige D&D-avonturen met co-op en online multiplayer mogelijkheden*. De basiscampagne keert terug met tal van premium modules zoals Wyvern Crown of Cormyr en Pirates of the Sword Coast als gratis downloads. Daarnaast zitten de uitbreidingen Shadows of Undrentide en Hordes of the Underdark er ook bij. Met deze content pas je de klasse, vaardigheden en het uiterlijk van je held volledig aan en ga je op een episch avontuur van magie, verwondering en gevaar.

De Enhanced Edition is ontworpen voor een natuurlijke gameplay-ervaring op consoles en biedt zowel oude als nieuwe fans de kans om dit geprezen avontuur uit het gouden tijdperk van RPG’s op een geheel nieuwe manier te spelen. Beamdog heeft de bovengenoemde titel geüpgraded met native ondersteuning voor hoge-resolutie breedbeeldschermen, besturingselementen geoptimaliseerd voor console, nieuwe standalone content, herontworpen UI en UX, bugfixes, balansveranderingen en een bijgewerkte rendering-engine die de visuele kwaliteit van de game enorm verbetert.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape. Voor meer informatie, ga naar de website.

*Multiplayer is vanaf vandaag beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4 via een patch die spelers automatisch worden gevraagd om te downloaden. Voor meer informatie, zie systeeminstellingen. Multiplayer voor Xbox One is vanaf januari 2020 beschikbaar via een afzonderlijke patch. Voor meer informatie, volg Beamdog op Twitter.