Nederlandse stemmencast De Flummels bekend

Birgit Schuurman, André Dongelmans, Bo Beljaars (Bokado) en Joost Bouhof (JoostSpeeltSpellen) spreken stemmen in voor de nieuwe animatiefilm De Flummels. Birgit Schuurman spreekt de stem in van het hoofdpersonage genaamd Op, een flummel die dromerig en vooral héél erg onhandig is. Daarmee maakt ze zichzelf en haar broer Ed niet bepaald populair bij de andere flummels. André Dongelmans leent zijn stem aan het andere hoofdpersonage: Ed. Hij is niet de slimste flummel van het tropische eiland, maar heeft wel het hart op de juist plaats. Bo Beljaars is te horen als Mali, een super georganiseerde flummel die zich enorm ergert aan Op en Ed en stiekem een oogje heeft op een van de leiders van de flummels. Joost Bouhof is voor het eerst de studio ingedoken en spreekt onder meer de stem in van Conch, een overbezorgd schelpdier.
De Nederlandse trailer van De Flummels is vandaag geprimeurd door Pathé. De trailer is nu beschikbaar via ons YouTube kanaal en te downloaden via Filmdepot en deze link. Distributeur Independent Films brengt De Flummels op 31 maart uit in de bioscoop in 2D en 3D.
https://youtu.be/Q8luCJR52sU
Over de film:
1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat Flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden?
Regie: David Silverman
Cast: O.a. Birgit Schuurman, André Dongelmans, Bo Beljaars en Joost Bouhof
Release: 31 maart 2021
Genre: animatie, familiefilm
Lengte: 84 min
Kijkwijzer

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, de Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.